Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Drewno klejone
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 243
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Hejka, rozmawiałam niedawno z ekipą budowlaną, która ma się zająć stawianiem mojego wymarzonego domku i usłyszałam tam od nich, żebym zamówiła drewno klejone na dach, albo zostawiła to jakiejś firmie. A ja nie mam pojęcia, co to ;D . Pomożecie? Głupio było pytać, bo majstry już góry na mnie patrzyli.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 259
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
No ja uważam, że nie powinnaś się martwić tym, co zrobią majstry, tylko ich pytać, bo też między innymi za to im płacisz. A oni za dach też będą odpowiedzialni? Bo jeśli nie, to wybieraj MG Dachy i będziesz miała i materiał i wykonanie konstrukcji w cenie. A na ich stronie https://mgdachy.pl/drewno-klejone/ przeczytasz, co to jest za drewno.
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
My z polecenia właśnie te MG DACHY zatrudniliśmy i wyszło naprawdę nieźle. Cenowo w porządku i nie było żadnych tam problemów, jeśli chodzi o rozliczenia. Faktury też do ręki dostałam, jak tylko skończyli. Dla nas porządna firma.
Liczba postów: 545
Liczba wątków: 56
Reputacja:
2
Liczba postów: 627
Liczba wątków: 302
Reputacja:
1
(06.11.2019, 12:57)needu napisał(a): Hejka, rozmawiałam niedawno z ekipą budowlaną, która ma się zająć stawianiem mojego wymarzonego domku i usłyszałam tam od nich, żebym zamówiła drewno klejone na dach, albo zostawiła to jakiejś firmie. A ja nie mam pojęcia, co to ;D . Pomożecie? Głupio było pytać, bo majstry już góry na mnie patrzyli.
A co myślisz o konstrukcjach drewniaych https://www.naszekujawy.pl/konstrukcje-d...zczecinie/ ? Miałaś w planach?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości