Otrzymaliśmy 55% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Objawy depresji. Jakie je mamy? Jak sie czujemy?
Zaburzenia lękowe często idą w parę z zaburzeniami depresyjnymi. Nie jest to typowa depresja. Te obydwa zaburzenia często idą w parze. Lęk powiduje złość i obniżenie nastroju....które my błędnie nazywamy depresją.
Z powodu lęków, nerwicy odczuwamy przygnębienie. To ono powoduje obniżanie się naszego nastroju....bo przez lęki na nic nie mamy ochoty. I tak zamyka się błędne kolo. Ale z tego można wyjść. Dlatego bardzo ważna jest tu terapia. psychoterapia. Niestety same leki nie wystarczą bo nie wyleczą przyczyny. Nie na darmo mówi się,że nerwica to choroba duszy .
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja mogę Wam polecić rewelacyjne miejsce jakim jest gabinet psychoterapeutyczny https://dompsychoterapii.pl/ Profesjonalnie zajmują się oni m.in. leczeniem depresji, leczeniem nerwic, zaburzeń odżywiania, zaburzeń osobowości, terapią DDA, terapią uzależnień i współuzależnienia. Ich podejście oraz rewelacyjna domowa atmosfera sprawia że skutecznie uda się Wam rozprawić z Waszymi problemami. Wizyta w tym miejscu to świetna decyzja.
Odpowiedz
A ja się właśnie zastanawiam poważnie nad tym, aby wybrać się na coaching. Widziałam w sieci taką opcję jak coaching indywidualny - Poznań - Pomarańczowe Ja: https://www.terapiapoznan.pl/coaching-indywidualny/ . Jestem bardzo ciekawa, co sądzicie o takim rozwiązaniu.
Odpowiedz
Jest super szpital psychiatryczny na Szaserów Warszawa, polecam Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama