Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Odchudzanie
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 75
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Przy odchudzaniu niezbędne jest wsparcie i motywacja. Miałam dość duży problem z jednym i z drugim  le dzięki wsparciu dietetyków z https://bienkowscyclinic.pl/zabiegi/dietetyka/ osiągnęłam swój cel i zrzuciłam 15 kg
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,079
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
19.09.2020, 21:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.09.2020, 21:41 przez Henrietta.)
Odchudzam się już dłuższy czas stosując dietę i ćwicząc ale efekty mnie nie zadowalają. Słyszałam dużo o metodzie icoone z tej kliniki medycyny https://www.derma-med.pl/ i chcę ją zastosować. Czy rzeczywiście jest tak dobra i skuteczna jak to opisują inni użytkownicy? Koszt jest wart swej ceny więc chcę spróbować.
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Ja bym na przykład polecała regularne kupowanie cateringu o odpowiedniej kaloryczności, bo to jednak zróżnicowane jedzenie i wcinanie słodyczy wieczorem to najgorsze jest. A tak to zamówić catering, wyliczony kalorycznie i będzie git. Polecam we Wrocławiu Catering Margaret
Liczba postów: 358
Liczba wątków: 39
Reputacja:
1
Moim patentem ostatnio na to żeby jeść zdrowiej a przy okazji też dbać o sylwetkę są shaki fit me, od razu sobie kupiłem kilka smaków. Często piję jako szybki lunch w pracy, dzięki temu nie podjadam słodyczy ani nie zapycham się byle czym.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
A podpowiecie mi coś więcej na temat nawyków żywieniowych? Mam kilka stron z poradami takimi jak http://www.aspireacademy.pl/ jednak hmmm.... wydaje mi sie, ze cos robie zle bo odzywiam sie zdrowo, cwicze, a ta waga schodzi bardzo, bardzo powoli....
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Najlepiej odchudzać się pod okiem jakiegoś dobrego dietetyka
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,342
Liczba wątków: 92
Reputacja:
0
Jak najbardziej dieta sokowa od SportFoodSoki sprawdzi się świetnie, zarówno jeżeli chodzi o wybór dobrej diety oczyszczającej o fajnych smakach, bogatej ilości witamin oraz minerałów i jednocześnie energii do działania. Do tego w wersji dla kobiet i mężczyzn, także oboje możecie odpowiednio wzmocnić swoj organizm.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: