Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Pomiary batymetryczne
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Jak wygląda wykonanie pomiary batymetryczne? Zastanawia mnie jak długo przebiega ten proces. Jeśli ktoś korzystał z usług firm specjalizujących się w tym zakresie i jest chętny podzielić się doświadczeniami, to proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Takich pomiarów akurat nie znam. Sporo czytałem natomiast o pomiarach przepływu cieczy. Dowiedziałem się nawet jakie urządzenia są do tego używane. Jeżeli też byłabyś ciekawa, jak taki przepływomierz wygląda, to mogę ci podpowiedzieć, że wystarczy zerknąć na taką https://www.test-therm.pl/katalog-produk...ci/pf440ip stronę. Dopowiem, że jest tam wszystko bardzo dobrze opisane. Swoje miejsce znalazł nawet dodatkowy film. Wystarczy, więc znaleźć chwilę wolnego czasu, zerknąć i dowiedzieć się czegoś nowego.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja wychodzę z założenia, że jeśli chodzi o kwestie związane z tak ważnymi rzeczami, to warto jednak zlecić to ekspertom. Nie ma co ukrywać, że na przykład pomiary elektryczne wrocław powinni wykonywać sprawdzeni elektrycy, którzy dopełnią wszelkich norm. Powinno być to dla Was absolutnym priorytetem.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: