Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
sprzątanie mieszkań wrocław
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 605
Liczba wątków: 446
Reputacja:
0
Cześć!
Ktoś poleci sprzątanie mieszkań wrocław? Wiosna już niedługo, a moje okna potrzebują odświeżenia.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Najlepsza firma sprzątająca we Wrocławiu to Moppy. Sprzątają biura i mieszkania we Wrocławiu i w Krakowie. Jak dla mnie, to najlepsza firma sprzątająca wrocław
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Jeśli mieszkanie jest świeżo po remoncie, to warto wziąć pod uwagę ozonowanie pomieszczeń. Mam namiar na profesjonalną firmę, która świadczy usługi na wysokim poziomie. Mowa tutaj o Airozone. Może ktoś z was będzie zainteresowany?
Liczba postów: 392
Reputacja:
0
Sprzątanie jest ważne również w biurach, w końcu każdy z pracowników jakiś ślad po sobie zostawia. Nie mówię tu jedynie o brudzie, ale również o bakteriach i wirusach, dlatego ja zdecydowałem się na ozonowanie biur w Łodzi. Raz na jakiś czas warto wykonać coś takiego, żeby pozbyć się nieprzyjemnych zapachów i niebezpiecznych wirusów.
Liczba postów: 392
Reputacja:
0
Każda szanująca się firma sprzątająca powinna mieć w swojej ofercie usługę ozonowania pomieszczeń. Jest to szczególnie ważne teraz, w dobie pandemii.
https:vitaozon.com/pl/ oferuje generatory ozonu wysokiej jakości przeznaczone do ozonowania zarówno powietrza jak i wody
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,174
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Cześć. Jeżeli zastanawiać się, jak najbardziej efektownie wysprzątać swoje mieszkanie, to myślę że na stronie tego portalu https://www.telewizjamazury.pl/wiadomosc...ego-zaczac można znaleźć wiele przydatnych porad i wskazówek na ten temat. Zajrzyj sobie tam w wolnej chwili, a myślę że nie będziesz żałować.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości