Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jedzenie pizzy
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
W jakich lokalach najczęściej zamawiacie pizze ? My ze znajomymi dość długo szukaliśmy pizzerii, która bedzie oferowała właśnie taką amerykańską pizze jak w PartyPizza. Każdemu zależy też na czasie więc szybka dostawa jest tu wskazana. Jeżeli chodzi o Pizze to oni najbardziej mnie przekonują. A was?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Przyznam, że najczęściej zamawiam pizze do domu
Liczba postów: 32
Reputacja:
0
A jaka to jest amerykańska pizza? Ja uwielbiam włoską, moja ulubiona to neapolitańska pizza kraków. Najlepszą jaką jadłam oferuje pizzeria kraków Da Marco. Polecam spróbować.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,407
Reputacja:
0
A co byście powiedzieli na zjedzenie pysznej pizzy podczas zwiedzania Krakowskiego Rynku ? Uczta dla wszystkich zmysłów jednocześnie. Gdy z rodziną zwiedzaliśmy Krakowskie Sukiennice postanowiliśmy dobrze i niedrogo zjeść. Trafiliśmy do Pizza Dominium na krakowskim rynku, mieli bardzo ładny ogródek z widokiem na Kościół Mariacki. Jak się później okazało znalazło się również miejsce dla naszych milusińskich w specjalnym miejscu przez co spokojnie mogliśmy kontemplować bogaty wachlarz włoskich smaków. Dzięki temu, że byliśmy przed południem i tak przystępna cena spadła o połowę. Rzeczowa i profesjonalna obsługa zabrała nas na spacer po słonecznej Italii. Bez najmniejszego problemu każdy wybrał smak dla siebie. Z ciekawością odwiedziłem ich witrynę w necie https://www.pizzadominium.pl/lokale/krakow-rynek-glowny gdzie dowiedziałem się o jeszcze wielu gorących promocjach dla zalogowanych użytkowników, dla większych grup, dla studentów oraz uczniów. Zapach pysznej pizzy z pieca z pewnością pozwoli Wam na chwilę refleksji oraz złapanie oddechu przed dalszym zwiedzaniem pięknego Krakowa.
Liczba postów: 184
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Ja mam tylko jedno ulubione miejsce gdzie zamawiam pizzę tak naprawdę i wiem że będzie na czas, cieplutka i smaczna. A mianowicie z restauracji Sezonova w Częstochowie. Jest to chyba jedyne miejsce gdzie można faktycznie być zadowolonym z zamówionego posiłku
Liczba postów: 701
Reputacja:
0
Dobrze że są takie restauracje jak Szkutnia, gdzie można znaleźć pyszne pizze - smakują jakby były prosto z Włoch
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 545
Liczba wątków: 56
Reputacja:
2
(30.01.2019, 13:14)kongo napisał(a): W jakich lokalach najczęściej zamawiacie pizze ? My ze znajomymi dość długo szukaliśmy pizzerii, która bedzie oferowała właśnie taką amerykańską pizze jak w PartyPizza. Każdemu zależy też na czasie więc szybka dostawa jest tu wskazana. Jeżeli chodzi o Pizze to oni najbardziej mnie przekonują. A was?
Powiem Ci, że my jedzenie na takie party ze znajomymi i do firmy zamawiamy tu: https://e-szop24.pl/kategoria,26,DLA-FIRM.html
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Ja na jedzeniu pizzy się znam dobrze
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: