28.07.2021, 08:23
Jakie biuro tłumaczeń angielski polecacie? Szukam rzetelnych i doświadczonych tłumaczy.
|
Biuro tłumaczeń
|
|
28.07.2021, 08:23
Jakie biuro tłumaczeń angielski polecacie? Szukam rzetelnych i doświadczonych tłumaczy.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
27.08.2021, 19:32
Akurat ja jakoś sobie nie przypominam abym kiedykowliek miał jakiś problem ze znalezieniem właściwego biura tłumaczeń. Przy okazji chciałbym każdemu polecić bardzo ciekawy materiał na stronie https://di.com.pl/tlumaczenie-sklepu-int...ania-66503 gdyż faktycznie samo planowanie tłumaczenia sklepu internetowego na pewno jest poważnym wyzwaniem.
22.10.2021, 13:31
Wiecie co, jak już jesteśmy w tym temacie, to powiem Wam że mnie ostatnio zainteresowało to, jak wygląda onkologia tłumaczenia. Słyszałam, że całkiem spore doświadczenie w tym zakresie posiada firma Kontekst, więc stwierdziłam, że się do nich zgłoszę. Mam nadzieję, że szybko będą w stanie przetłumaczyć tego typu dokumenty
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|