Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sprzątanie pomieszczeń biurowych Piła
Cześć i czołem! Od niedawna posiadam małe biuro. Zatrudniłem firmę sprzątającą, niestety nie sprawdziła się. Jestem człowiekiem, któremu raczej zależy na ekologii, toteż wolałbym aby to sprzątanie pomieszczeń biurowych Piła było wykonywane przez firmę, która posiada ekologiczne środki czystości. Klasycznie, zależy mi na myciu okien, sprzątaniu toalet, pomieszczeń biurowych, a jeśli by się dało i na odśnieżaniu, gdy przyjdzie zima. Znalazłem jakąś godzinę temu taką firmę w sieci: https://www.ecocleaning.pl/
Wiadomo coś komuś na jej temat? Polecacie ich usługi?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

W takim razie jeżeli będziecie na etapie kompletowania przede wszystkim odpowiednich akcesoriów, elementów do higieny oraz środków czystości to na pewno warto będzie zwrócić uwagę na ofertę przygotowana przez https://e-higiena24.pl/katalog/kategoria...-i-pianie/ gdzie będziecie mogli nawet bez problemów zaopatrzyć się w mydła w płynie i pianie w większych pojemnościach, aby wystarczały na dłużej i co chwilę nie trzeba było ich domawiać. Pozdrawiam serdecznie!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama