Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
remont
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ja kupiłam mieszkanie do remontu na licytacji spółdzielczej. Oczywiście było ono całkowicie do remontu dlatego zdecydowałam się na remonty i wykończenia wnętrz, usługi remontowe Poznań: https://www.remonty.w.poznaniu.pl/ . Teraz cieszę się naprawdę nowoczesnym apartamentem.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jeżeli szukacie porad dotyczących aranżacji Waszych wnętrz, to osobiście mogę Wam polecić interesujący artykuł na stronie http://www.inspirationstudio.pl/listwa-l...zwiazania/ . Sam skorzystałem z tych porad i bardzo mi to pomogło.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Warto zadbać o dobrej jakości aranżacje. Znacie może https://visionstudio.com.pl/? Tam dostępne są bardzo fajne usługi związane z tworzeniem wnętrz. Mają w tym sporo doświadczenia. Według mnie warto sprawdzić ich portfolio. Widać, że mają duży talent i bardzo fajny gust jeżeli chodzi o tworzenie ładnych aranżacji.
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Przeprowadzasz remont i będziesz wymieniał instalację centralnego ogrzewania w swoim domu? Nie zapomnij o otulinie z wełny dzięki której skutecznie będziesz zaizolować wszelkie rury od centralnego ogrzewania.
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Teraz gdy remontowaliśmy u nas w domu to doskonale sprawdziła się farba hydrofobowa dulux cena . Powiem wam, że wygląda naprawdę fantastycznie, więc to był dobry wybór.
Liczba postów: 243
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Mamy dziś mnóstwo możliwości i warto o tym wiedzieć, by nie wpaść w spiralę tego, co nie pasuje nam i nie jest dla nas dobre. Stąd po prostu emalie ftalowe ja poznaję. Ich jakość, zastosowanie i tak dalej. Moim zdaniem to się mega mi sprawdzi.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli szukacie dobrej białej farby, czy to do malowania ścian czy sufitów, to polecam śnieżke eco. Bardzo fajna matowa, akrylowa farba, którą bardzo dobrze się maluje i która jest hipoalergiczna. Jest śnieżnobiała, bardzo ładnie się prezentuje.
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
A kiedy ściągać taśmę malarską podczas malowania? Tak, żeby odcięcie było równe, żadnych zacieków i też farba nie przykleiła się za mocno? Mierzycie jakoś czas czy robicie to na oko? No i ile farba powinna podeschnąć żeby w ogóle taką taśmę przykleić?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości