Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Studia
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Wybierając Wielką Brytanię na studia, szybko zdałem sobie sprawę, że samo wypełnienie formularzy UCAS nie wystarczy. Dlatego szukałem dodatkowych informacji i tak trafiłem na stronę https://tuteer.com/studia-zagraniczne/ja...-brytania/ gdzie znalazłem poradnik, który pokazuje, jak przygotować dokumenty, list motywacyjny i rozmowę kwalifikacyjną. To naprawdę pomaga uporządkować wszystkie kroki i zmniejsza stres związany z sama aplikacja, która może być początkiem świetnej przygody i możliwości zdobywania wiedzy na najlepszych uczelniach za granicą.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 48
Reputacja:
0
Firma szkoleniowo-doradcza oferuje kompleksowe rozwiązania w zakresie szkoleń i doradztwa biznesowego. To wsparcie dla rozwoju organizacji i kadry menedżerskiej.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Myśląc o wyborze uczelni, dobrze jest sprawdzić różne kierunki i formy kształcenia. Na stronie uczelnie wyższe gdańsk można znaleźć ciekawe opcje w Gdańsku, jak i zdalnie. Warto zwrócić uwagę na Dietetykę i Rachunkowość. Ponadto, organizowane Dni Otwarte to świetna okazja, by poczuć klimat uczelni i dowiedzieć się więcej o ofercie.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
01.04.2026, 00:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.04.2026, 21:58 przez Anetka.)
Logistyka międzynarodowa -/ to przykład kierunku, który pokazuje, jak duże znaczenie ma sprawna organizacja procesów w gospodarce — od transportu po dostarczanie produktów do klientów. To studia, które uczą nie tylko teorii, ale też praktycznego podejścia do zarządzania przepływem towarów w skali międzynarodowej.
Anetka napisał 02.04.2026, 21:58:Nie dajemy linków
Liczba postów: 493
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Przejrzałam wątek i zauważyłam, ze była wcześniej mowa o MUM w Warszawie. Ta uczelnia jakiś czas temu zmieniła nazwę i obecnie działają jako Warszawska Akademia Medyczna  Sa nawet uznawani za pierwszą w kraju niepubliczną uczelnię medyczną akademicką
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Pracując z dziećmi w przedszkolu, coraz częściej zastanawiam się nad dodatkowymi kwalifikacjami. Ostatnio trafiłem na informacje o studiach podyplomowych z rytmiki i muzykoterapii, które można ukończyć online. To ciekawy kierunek dla nauczycieli edukacji wczesnoszkolnej - pozwala na wykorzystanie muzyki w pracy terapeutycznej z dziećmi. Podobno nie trzeba umieć grać na instrumencie. https://ult.edu.pl/studia/rytmika-i-muzy...dszkolnej/
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,672
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Zarządzanie projektami to nie tylko Gantt i Excel, tylko konkretne metodyki. Pod tym linkiem https://ksb.uek.krakow.pl/studia-podyplo...a-prince2/ masz szkolenie z przygotowaniem do certyfikacji PRINCE2. Program obejmuje planowanie, kontrolę i zarządzanie ryzykiem w projektach. To standard w wielu firmach. Certyfikat zwiększa wiarygodność.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości