Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Projektowanie wnętrz
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jak chodzi o mnie, to samodzielnie zabieram się za aranżowanie wnętrz.... Aktualnie to w planach mam sprawdzić przykładowo czy farba dyspersyjna akrylowa - to dobry wybór? Chyba, że wy mi podpowiecie, bo może macie większe doświadczenie... Nie znam się na farbach, aż tak - a też szykuję się na remont.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
12.10.2023, 18:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2023, 07:02 przez Kolonia3.)
 .
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
13.10.2023, 17:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2023, 05:04 przez Kolonia3.)
Liczba postów: 1,678
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Jak już mowa o aranżacji wnętrz, to ostatnio na stronie https://domar.pl/porady-inspiracje/porad...u-dziecka/ przeczytałam, że dzieciaki uwielbiają bawić się na podłodze – dlatego warto wygospodarować miejsce z dywanikiem np. interaktywnym, koniecznie na podkładce antypoślizgowej i w lekkie kolorowe pudła lub worki na zabawki. Co wy na ten temat sądzicie?
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Malowanie pokoju z ciemnego na jasny to skuteczny sposób na optyczne powiększenie i rozjaśnienie przestrzeni, nadając jej świeżości i nowego wyglądu. Jasniejsze kolory odbijają więcej światła, co sprawia, że pomieszczenie wydaje się bardziej przestronne. To prosty, ale efektywny sposób na transformację wnętrza bez konieczności dużych inwestycji czy skomplikowanych prac budowlanych.
Liczba postów: 1,554
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Jeżeli jesteście zainteresowani wykorzystaniem fototapet podczas aranżacji wnętrz, to co powiecie na porady na stronie https://www.topdom24.pl/fototapety-do-bi...i-plakatow ? Sam z nich skorzystałem i jestem bardzo zadowolony z efektów.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Poszukując materiałów, które mogą dodać elegancji domowi, granitygdansk.pl jest miejscem, gdzie warto zaczerpnąć wiedzy i inspiracji. Granit jest świetnym materiałem na ściany, blaty czy nawet podłogi.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Powiedzcie proszę czy w projektowaniu salonu np fryzjerskiego trzeba uwzględnić w projekcie klimatyzator ścienny tego typu https://czystyklimat.pl/2319-klimatyzato...atowa.html?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości