Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wybór podłóg do domu
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Witajcie,
jesteśmy właśnie w trakcie wykańczania domu i zastanawiamy się nad podłogą. Czy Waszym zdaniem parkiet winylowy będzie dobrym pomysłem? Może ktoś z Was ma takie podłogi w swoim domu lub mieszkaniu i mógłby podzielić się opinią na ich temat? Ja ostatnio widziałam takie podłogi w ofercie firmy Eko-Parkiet i bardzo przypadły mi one do gustu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 433
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wszyscy lubimy mieć duży wybór, dlatego przed kupnem podłóg do naszego nowego mieszkania postanowiliśmy za radą przyjaciół odwiedzić profesjonalny salon podłóg firmy Superparkiet w Warszawie, który cieszy się bardzo dobrymi opiniami w naszej okolicy. Oferują podłogi najwyższej jakości od czołówki producentów, mają konkurencyjne ceny i można zamówić u nich profesjonalny montaż wykonany przez doświadczonych fachowców firmy. Do czasu rozpoczęcia prac można również skorzystać bezpłatnie z firmowego magazynu przez 180 dni.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,317
Liczba wątków: 151
Reputacja:
0
Bardzo dobrze sprawdza się też jednak deska hajnówka
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości