26.09.2026, 19:27
Witam serdecznie, czy macie do polecenia dla mnie jakieś miejsce gdzie zamawiać ubrania w sieci? Wszystkie możliwe najlepiej w jednym miejscu, kurtki, koszule spodnie. Liczy się cena i szybkie dostawy oczywiście.
|
Gdzie kupować ubrania w sieci?
|
|
26.09.2026, 19:27
Witam serdecznie, czy macie do polecenia dla mnie jakieś miejsce gdzie zamawiać ubrania w sieci? Wszystkie możliwe najlepiej w jednym miejscu, kurtki, koszule spodnie. Liczy się cena i szybkie dostawy oczywiście.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
01.10.2026, 21:40
Możesz sprawdzić Diva Butik. Mają dość różnorodną ofertę, więc można znaleźć kilka rzeczy w jednym miejscu. Sama zaglądam tam od czasu do czasu, szczególnie jak szukam czegoś nowego do garderoby.
02.10.2026, 14:48
Okej, dzięki! Kojarzę nazwę, ale jakoś nigdy dokładniej nie przeglądałam ich oferty. A jeśli chodzi o ubrania, to jest tam też coś bardziej na co dzień?
02.10.2026, 22:23
Tak, spokojnie. Są rzeczy codzienne, ale można też znaleźć coś bardziej wyjściowego. Ja bym po prostu przejrzała aktualną kolekcję, bo oferta się zmienia i można trafić na fajne rzeczy.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|