Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Drzwi wejściowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 304
Liczba wątków: 233
Reputacja:
0
Hej!
Planuję budowę domu i rozglądam się za drzwiami zewnętrznymi. Czy ktoś zna jakieś studio oferujące drzwi zewnętrzne kraków?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Wiadomo, że wybór drzwi do nowego domu wymaga od nas większego zaangażowania. Bo moim zdaniem nie ma co brać pierwszych lepszych drzwi tylko czasami warto poszperać chociażby w interencie. I tak też między innymi udało mi się trafić na tę stronę https://vrata.pl/drzwi-firmy-gerda-czyli...eczenstwo/ po zapoznaniu się z którą dowiedziałam się, że jednak nie ma to jak porządne drzwi marki Gerda. Może do tanich nie należą ale za jakość należy zapłacić.
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Musimy pamiętać, że każde drzwi zarówno zewnętrzne, jak i wewnętrzne muszą być odpowiednio zamontowane. https://bianex.pl/montaz-drzwi oferuje profesjonalny montaż drzwi we Wrocławiu i okolicy. Znajdziecie tam również bogaty wybór drzwi do domu
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Ostatnio szukałam drzwi dla siebie i z polecenia znajomych wybrałam te drzwi wejściowe stalowe Polecam bardzo
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Jeśli szukacie drzwi wejściowych do mieszkania w bloku, to moim zdaniem świetnie sprawdzą się drzwi przeciwpożarowe stalowe ei60 Stobrawa. Tak naprawdę nigdy nie wiadomo, kiedy na klatce schodowej wybuchnie pożar, a takie drzwi pozwolą uchronić Wasze mieszkanie przed dostaniem się płomieni do środka. Bezpieczeństwo przecież jest najważniejsze
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Wiele zależy od budżetu jaki macie na zakup nowych drzwi do swojego dom, najlepiej skonsultować to ze specjalistami i akurat tutaj zdecydowanie mogę polecić w przypadku naszego miasta Gdańsk polecam salon Drawex u których je kupowaliśmy no i też zajęli się montazem. Wszystko na poziomie, można złapać dobrą okazję cenową.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ja zdecydowałam się na zakup drzwi wykonanych z litego, solidnego drewna, konkretnie dębu  zamówienie złożyłam u polskiego producenta, w firmie Kris Drzwi. Szczerze ich polecam. Solidna jakość wykonania, rozsądne ceny, terminowa dostawa. Można liczyć na indywidualne podejście do klienta i bardzo szybki montaż.
Liczba postów: 212
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Dobre drzwi powinny być solidnie wykonane i dać maksimum bezpieczeństwa użytkownikom. Na stronie https://rawos.pl/ możecie poznać firmę zajmującą się okuciami budowlanymi. Oferta jest bardzo zróżnicowana, znaleźć możecie między innymi klamki, zawiasy, domykacze i inne akcesoria zarówno polskich jak i zagranicznych producentów. Możecie liczyć na wysoką jakość wykonania i szybką realizację zamówień.
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Świetne drzwi wejściowe ma firma KMT. My mamy od nich drzwi stalowe Passive 75, które mają izolacyjność termiczną Ud=0,57 - co oznacza, że bardzo dobrze chronią przed przenikaniem ciepła. Poza tym spełniają one wymogi programu czyste powietrze i można na ich zakup dostać nawet 60% dofinansowania. Jest duży wybór wzorów i kolorow - więc z dobraniem czegoś co pasuje do domu też nie powinniście mieć problemu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: