Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Biura rachunkowe Warszawa
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Cześć! Potrzebuję pilnie na wczoraj biura rachunkowe warszawa, sprawdzone i godne zaufania! Sprawa jest dość poważna, więc bardzo proszę o pomoc. Jeśli słyszeliście jakieś dobre opinie albo sami macie dobre doświadczenia... będę wdzięczna za wszystko!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,844
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
My postanowilismy ksiegowoscia zajac sie sami i bardzo pomogla nam faktura online ktora zoptymalizowala i usprawnila proces ksiegowosci. Teraz mozemy dzialac nawet zdalnie
Liczba postów: 459
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Fajnie mieć takie biuro do pomocy, ale okazuje się, że nie zawsze to jest w zasięgu naszej ręki. Dlatego wydaje mi się, że odpowiedzialniej będzie sprawdzić różnego rodzaju opcje. Przykładem może być program mega-tech , który uczy nas na przykład, jak wygenerować plik jpk vat.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Cześć! Niedawno założyłem własny biznes. Bardzo zależy mi na outsourcing rachunkowości. Sporo czytałem o https://exco.pl/uslugi/outsourcing-ksiegowosci/. Korzystał ktoś z ich usług? Jakie macie odczucia?
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Według mnie jako wsparcie w księgowości dla swojej firmy warto zastanowić się nad wprowadzeniem tak skutecznego programu jak RafSoft https://www.rafsoft.net/ uważam, że to bardzo dobry kierunek jeśli chodzi o wybór programu do fakturowania. Prosty, funkcjonalny i jednocześnie w razie pytań szybko odpowiadają na wszystkie wątpliwości. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko pójdzie również po Waszej myśli jeśli chodzi o zwiększenie efektywności pracy w zakresie księgowości.
Liczba postów: 4,290
Liczba wątków: 148
Reputacja:
0
Właśnie od jakiegoś czasu korzystam ze świetnego systemu jakim jest https://morganizerfinansow.pl/ . W łatwy i szybki sposób mogę wystawić faktury i co ważne już nie gubię się w płatnościach także cieszę się, że postawiłem na jego wybór
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,426
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Taka jest prawda, że dzisiaj to mamy tak dobre programy, że nawet trzeba się dobrze zastanowić nad tym - czy lepiej samemu nie prowadzić swoją rachunkowość. Chociażby faktury rr skutecznie możecie prowadzić z pomocą programu od Mega tech.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości