Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
przesyłka na paletach
Dobry i tani kurier poszukiwany do przesyłek na paletach. Kogo byście polecili? Zależy mi na sprawdzonych firmach kurierskich, gdyż chciałabym podjąć się dłuższej współpracy. Będę bardzo dużo takich towarów wysyłać, więc fajnie też jakby była możliwość oferowania jakichś zniżek
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

faktycznie warto szukać najniższych cen. ostatnio jak mąż nadawał palety zagraniczne kurierem mimo że zagraniczne jakoś majątku nie kosztowały. Sprawdź sobie może pośredników kurierskich
Odpowiedz
Powiem Wam szczerze, że w tym momencie zastanawiam się nad tym, jak powinnam nadać paczkę ze szkłem, ale czytam, że nie wszystko można wysłać. Myślę, że strona http://www.kulturamasowa.com/jak-wyslac-szklo-kurierem/ wiele mi podpowie i z pewnością skorzystam z informacji, które przedstawiają.
Odpowiedz
Moim zdaniem to w ogóle nie podlega dyskusji. Przecież szykując towary do wysyłki, warto na pewno skorzystać ze sprawdzonych folii. Na stronie https://pakujto.pl/ znalazłem więcej informacji na ten temat. Czuję, że dzięki temu będziecie mieli pewność, że towar nie uszkodzi się z Waszej winy w transporcie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama