Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jaki kierunek studiujesz?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
a może ktoś z Was rozważa naukę na kierunkach takich jak fizjoterapia lub psychologia ? Jeśli tak to sprawdzcie sobie ofertę Warszawskiej Akademii Medycznej. To uczelnia prywatna ale są uważani za pierwszą w kraju niepubliczną uczelnię medyczną akademicką. Wysoki poziom zajęć, doświadczona kadra wykładowców, konkurencyjne czesne.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Kiedyś studiowałam dziennikarstwo i komunikację społeczną. Bardzo przyjemny kierunek, chociaż w klasie maturalnej myślałam raczej o architekturze.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Zanim wybierzemy kierunek studiów warto skupić sie na przygotowaniu do matury . Dobry wynik z egzaminu maturalnego zadecyduje na jaki kierunek i na jaką uczelnie uda nam sie dostać. Każda uczelnia ma swój próg punktowy, który decyduje o liście przyjętych studentów. Dla tego dobre przygotowania z pomocą korepetycji czy kursów przygotowawczych może okazać się rozsądnym krokiem . W artykule https://24tp.pl/n/111057 można znaleźć wile pomocnych informacji na ten temat.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A czy ktoś z Was studiuje lub studiował może taki kierunek jak kryminologia i kryminalistyka? I jak wrażenia? Czy jest on bardzo trudny? Ja bardzo bym chciała rozpocząć naukę na tym właśnie kierunku, jednak obawiam się, czy dam radę  Chętnie więc poczytam Wasze opinie
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Myślę o rozpoczęciu studiów na pedagogice na https://amisns.edu.pl/dla-kandydata/stud...edagogika/ i zastanawiam się, jakie perspektywy daje ten kierunek po ukończeniu. Czy program jest skoncentrowany bardziej na teorii, czy uczelnia oferuje dużo praktycznych zajęć? Jak wygląda kwestia wsparcia dla studentów w znalezieniu praktyk i późniejszej pracy? Słyszałem, że niektóre uczelnie pomagają swoim studentom znaleźć pracę zaraz po studiach – może ktoś wie, jak jest w AMiSNS? Bardzo zależy mi na kierunku, który faktycznie pomoże mi wejść na rynek pracy jako pedagog, więc każda opinia o uczelni i samym kierunku będzie dla mnie bardzo cenna.
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jest wiele opcji bo rynek ma masę uczelni ale uważam że świetne kierunki jak i zaplecze masz tutaj https://vizja.pl/ Stawiają na przyszłościowe i sprawdzone kierunki więc nie musisz się obawiać o pracę. Na pewno u nich dobierzesz właściwy kierunek oraz odpowiednią formę. Idealne miejsce dla przyszłego studenta.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Praca z pielęgniarstwa to specyficzny rodzaj pracy naukowej, który wymaga uwzględnienia zarówno wiedzy teoretycznej, jak i praktycznych umiejętności. Pisanie takiej pracy może stanowić wyzwanie, szczególnie jeśli brakuje odpowiednich materiałów czy wsparcia. Na stronie https://www.pisaniepracpomoc.pl/pisanie-...gniarstwa/ dostępna jest pomoc w zakresie przygotowania pracy z pielęgniarstwa, obejmująca wszystkie niezbędne etapy.
Liczba postów: 852
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Zawsze ciekawiła mnie chemia, byłam jedną z najlepszych uczennic z tego przedmiotu. Na studia poszłam inne, ale teraz moja siostrzenica od października jest na chemii właśnie. Pewnie zostanie naukowcem i będzie się spełniać w pracy w laboratorium. A na razie zdobywa wiedzę i chętnie się z nią dzieli. Wiem już dzięki niej czym jest elektroda szklana kombinowana i do jakich prac laboratoryjnych jest wykorzystywana.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1
Zachwycą Was z całą pewnością informacje jakie znajdziecie na portalu https://pisaniepracinzynierskich.pl/ Ułatwią Wam one cały proces pisania prac inżynierskich, magisterskich, zaliczeniowych i wiele więcej.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości