Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Tablice edukacyjne
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Hej chciałam kupić dla dzieci Tablice edukacyjne, czy ktoś z was mógłby mi polecić jakiś dobry sklep? Przyznam, że zależy mi na jakości wykonani, ale także cenie. Przede wszystkim chciałabym, żeby tablice były czytelne i ładne. Dzisiaj rano widziałam stronę https://studio22sklep.eu/pl/c/Tablice-ed...ktyczne/41, czy ktoś z was korzystał już z ich asortymentu i mógłby coś pwoiedzieć?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Dobrze dobrane pomoce dydaktyczne potrafią znacznie ułatwić przekazywanie trudniejszych zagadnień, zwłaszcza w naukach ścisłych. Warto czasem uzupełnić tradycyjne materiały o nowoczesne rozwiązania, takie jak jonowa kolumna chromatograficzna, która świetnie sprawdza się przy prezentacji procesów analitycznych. Dzięki temu uczniowie mogą lepiej zrozumieć praktyczne zastosowanie teorii. Firma Metrohm oferuje sprzęt, który sprawdza się zarówno w laboratoriach, jak i podczas zajęć edukacyjnych.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: