30.01.2026, 10:38
Mam 17 lat i na nogach pojawiły się mi widoczne żyły czy to mogą być żylaki? Czy to możliwe w takim wieku?
|
Żylaki czy mogły się pojawić?
|
|
30.01.2026, 10:38
Mam 17 lat i na nogach pojawiły się mi widoczne żyły czy to mogą być żylaki? Czy to możliwe w takim wieku?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.01.2026, 12:18
Nie wiemy jak te żyły wyglądają, a nawet jeśli byśmy wiedziały to i tak nie jesteśmy w stanie tego zdiagnozować. Najlepiej udać się do lekarza.
Odpowiadając na pytanie odnośnie wieku to takie mamy czasy, że różne schorzenia w nieodpowiednim wieku się zdarzają. Człowiek w wieku 30 lat może dostać zawału, a 10-latka może mieć raka piersi. Ja miałam usuwanego żylaka w wieku 20 lat. Natomiast zmianę zauważyłam znacznie wcześniej Polecam zastanowić się nad opaskami uciskowymi https://medycznie.com.pl/ Dostaniesz je tuatj.
09.02.2026, 17:56
Pojawienie się żylaków w młodym wieku może wiązać się z genetyką a więc na pewno warto iść z tym do lekarza i zrobić badania. To ważne bo jeśli coś jest na rzeczy nie można stosować na przykład hormonalnej antykoncepcji
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|