Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Odpady budowlane
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,164
Liczba wątków: 117
Reputacja:
0
hej dziewczyny
po remoncie kuchni mam mnóstwo śmieci i nie wiem co z tym zrobić. Sąsiadka mówiła że można zamówić kontener na odpady ale zastanawiam się czy to drogie i jak długo można go trzymać przed domem? ktoś może wie coś więcej na ten temat?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 493
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Znajomy przygotowuje kosztorys większej inwestycji i opowiadał mi, że największym wyzwaniem jest prawidłowe opisanie wszystkich robót. Właśnie wtedy dowiedziałam się, jak pomocny może być katalog robót budowlanych przy porządkowaniu poszczególnych pozycji. Przy dużym projekcie takie uporządkowanie informacji może znacznie ułatwić późniejszą pracę. Sama zdecydowanie wolę mieć wszystkie dane zebrane w jednym miejscu. Jakie rozwiązania pomagają Wam przy kosztorysowaniu?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości