Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zakup nieruchomości - porady
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 378
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Wracając do tematu nieruchomości to osiedle Francuska Park jakoś najbardziej do mnie przemawia spośród katowickich osiedli. Fajne jest to, że nie jest się całkiem odciętym od miasta, a jednocześnie w pobliżu można znaleźć trochę spokoju i miejsca na spacer.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,202
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Przy zakupie nieruchomości nie kierowałabym się wyłącznie ceną. Dla mnie bardzo ważna byłaby lokalizacja, dojazd do pracy, sklepy, szkoły czy tereny zielone, zależnie oczywiście od tego, kto będzie tam mieszkał. Warto też porównać kilka inwestycji tego samego dewelopera. Ja trafiłam ostatnio na EKOPARK i na https://www.ekopark.pl/ można sprawdzić ich inwestycje mieszkaniowe w Krakowie. Moim zdaniem dobrze też pojechać na miejsce o różnych porach dnia, bo dopiero wtedy można ocenić hałas, ruch i ogólną atmosferę okolicy. Przy takiej kwocie lepiej sprawdzić wszystko dwa razy niż później żałować.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: