Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spedycja
poszukuję sprawdzonej firmy spedycyjnej. kogo polecicie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Dołączę się do pytania, ponieważ też takiej firmy poszukuję. Ponadto sporo czytam w temacie, na przykład ostatnio dowiedziałam się czym jest frach morski . Pouczająca lektura
Odpowiedz
Pytanie tylko, na jakich trasach szukacie przejazdów? Jeśli często podróżujecie większą grupą w ramach Polski, to na pewno warto znaleźć sprawdzonego przewoźnika, z którego usług będziecie mogli śmiało korzystać za każdym razem. Wiem, że jeśli chodzi o wynajem busów w Katowicach, to dużo pozytywnych opinii zbiera firma https://intrans.net.pl/wynajem-busa/katowice/ Warto sprawdzić ich usługi, bo to bardzo ciekawe rozwiązanie dla Was.
Odpowiedz
W mojej opinii jeżeli będziecie na etapie poszukiwań konkretnego wsparcia i najwyższej jakości w zakresie spedycji, transportu oraz logistyki to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście również wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez http://maxsped.com.pl/ co do których mamy gwarancję jakości i terminowości. Wszystko poszło sprawnie i co najważniejsze z zachowaniem bezpieczeństwa załadunku.
Odpowiedz
Obecnie przejazdy przez autostrady wyglądają zupełnie inaczej, na tzw. "bramkach", gdzie pobierane są opłaty. Potrzebna jest aplikacja, w której dokonano już opłaty za przejazd. Jeśli ktoś na co dzień pokonuje wiele kilometrów i pracuje między innymi w transporcie, to myślę, że warto zainteresować się ofertą https://e-tollgps.pl/ . Są to urządzenia, które umożliwią przejazd, ale też dodatkowo można monitorować pojazdy i skorzystać z ulgi podatkowej do 500zł. Szczegóły sprawdzajcie na stronie i korzystajcie, jeśli tylko będzie możliwość.
Odpowiedz
To i ja od siebie coś doradzę. U mnie od dawna wspaniale sprawdza się współpraca z firmą transportową działającą na rynku krajowym i międzynarodowym, czyli Maximus z Poznania. Ta firma to bardzo dobry partner do współpracy, działają solidnie i rzetelnie, są doskonale zorganizowani i terminowi, mają dobry kontakt z klientem no i stawki są u nich z gatunku rozsądnych. Oferują transport towarów, spedycję a także obsługę celną, reprezentowanie interesów klienta przez urzędem celnym i sporządzanie deklaracji statystycznych Intrastat, także jak widzicie ofertę mają dobrą a ja mogę potwierdzić, że solidnie ją realizują.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Przy firmie transportowej bardzo dużą uwagę trzeba przykładać do zachowania płynności finansowej. Sama pracuję w takiej firmie i bardzo często jestem w rozjazdach. Moja firma oferuje możliwość samo fakturowania https://pks-sa.com/dla-przewoznika/samof...wanie.html Jest to genialne rozwiązanie i nie mam żadnego problemu z rozliczeniami.
Odpowiedz
Spedycję warto było zlecić całkowitym fachowcom. Z tego powodu postanowiłem o odezwaniu się do www.nieten.pl co całkowicie sprostało moim oczekiwaniom. Rozsądnie było zlecić te zadanie do profesjonalistów, gdyż na własną rękę byśmy tego lepiej nie ogarnęli. Składowanie powinny wykonywać specjalisci.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama