Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
gdzie się ogłaszać
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 184
Reputacja:
0
Bardzo fajna jest też taka opcja jak bezpłatny portal ogłoszeniowy Pokato. Na takich serwisach można znaleźć najróżniejsze ogłoszenia, zarówno jeśli chodzi o towary, jak i nieruchomości czy samochody. Warto szukać różnych korzystnych ofert w sieci.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Dobre pytanie. Przede wszystkim niech będzie to portal znany i doceniany wśród innych, a także rozpoznawalny. Ważne jest aby ogłoszenia, które planujesz tam dodać były przede wszystkim widoczne i dostępne dla wielu osób i grup. Polecam zatem zajrzeć na stronę https://multino.pl/ gdzie znajdziesz m.in. ogłoszenia Toruń i znacznie więcej!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Pytanie tylko, co realnie mogłoby najkorzystniej wpłynąć na Waszą sytuację? Ja myślę, że bardzo ciekawie mogłyby sprawdzić się u Was ogłoszenie darmowe, które możecie zlecić na portalu Pokato. To bardzo ciekawa opcja, dlatego też nie ma sensu z tym zwlekać. Myślę, ze bedziecie tym pozytywnie zaskoczeni.
Liczba postów: 243
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
22.01.2021, 10:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.01.2021, 11:09 przez needu.)
Nie jest to łatwe, ale w sieci znajdziemy mnóstwo portali, które się z tym zajmują. Ja bym chciała Wam powiedzieć o czymś innym, czyli o Niezależnej https://niezalezna.pl . To strona www, na której przeczytacie wszystkie ważne wiadomości z kraju i nie tylko. Moim zdaniem zdecydowanie warto jest poczytać i wiedzieć, co gdzie się dzieje.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: