02.06.2021, 10:40
Cześć wszystkim. W najbliższym czasie czeka mnie rozwód i poszukuje kancelarii na terenie Krakowa. Słyszałam dobre opinie o kancelarii Justyny Węgrzynowicz-Cichońskiej. Znacie tę kancelarię? Polecacie?
|
kancelaria
|
|
02.06.2021, 10:40
Cześć wszystkim. W najbliższym czasie czeka mnie rozwód i poszukuje kancelarii na terenie Krakowa. Słyszałam dobre opinie o kancelarii Justyny Węgrzynowicz-Cichońskiej. Znacie tę kancelarię? Polecacie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
22.06.2021, 11:09
Współczuję i życzę powodzenia! Sama jestem po rozwodzie, korzystałam z usług kancelarii adwokackiej i adwokata Katarzyny Bachledy – Kominek https://kancelaria-bachleda-kominek.pl/kontakt/ w Zakopanem. U mnie sytuacja z byłym byłam bardzo napięta. W sądzie była prawdziwa walka, ale pani adwokat nie dawała za wygraną i chwała jej za to. Świetnie się spisała, dzięki niej dość szybko doszło do rozwodu, no i otrzymała pełną opiekę nad dziećmi, polecam.
26.06.2021, 21:48
Zawsze lepiej i tak pewniej jak ma się pomoc adwokata. Też z takiej pomocy korzystałam, tyle że w Szczecinie. Do Łukasza Węgłowskiego trafiłam z polecenia koleżanki z pracy. To co o nim mówiła to wszystko się sprawdziło. Profesjonalny, sympatyczny, zaangażowany w to co robi i taki kontaktowy. Miałam w nim bardzo duże wsparcie w tym trudnym dla mnie czasie.
27.06.2021, 19:41
Szkoda , że nie w Trójmieście bo tylko mec. Mindykowski ma ogromne sukcesy, wiedze i doświadczenie w sprawach rozwodowych, ustaleniu ojcostwa czy alimentacyjnych, rodzinnych i związanych z podziałem majątku po rozwodzie.
28.06.2021, 09:56
Wydaje mi sie, ze kancelaria http://www.paulewicz.pl/ jest warta uwagi. Dobrze cenowo to wyglada no i sporo osob poleca.
05.08.2021, 13:32
Mnie była potrzebna obsługa prawna we Wrocławiu. Na szczęście kolega polecił mi sprawdzoną kancelarię Krzysztoporski. Okazało się, że moje problemy nie są tak poważne jak myślałem i jest sposób na uniknięcie poważnych konsekwencji. Sam nigdy bym do tego nie doszedł.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
05.08.2021, 20:28
Nie jest to łatwa sprawa, sama ostatnio w podobnej się znalazłam. W moim przypadku z mężem kupiliśmy wspólny samochód, który docelowo miał być na potrzeby służbowe. Wziął pożyczkę od moich rodziców i nie wiedziałam jak to rozwiązać. Na szczęście znalazłam Porady prawne online
dzięki którym zaoszczędziłam naprawdę sporo nerwów i czasu. Dzięki cennym wskazówkom mogłam zakończyć sprawę i w zgodzie rozejść się z mężem.
23.08.2021, 10:52
Kancelaria adwokacka https://www.adwokatpatora.pl oferuje każdemu reprezentacja w sprawach cywilnych i rodzinnych, zarówno po stronie powodowej, jak i pozwanej, obronę oskarżonych i reprezentowanie pokrzywdzonych w sprawach karnych, w tym także na etapie postępowania przygotowawczego i również reprezentacje osób przed organami administracji publicznej, samorządowymi i rządowymi, a także sądami administracyjnymi.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|