21.07.2021, 14:16
Cześć, mój mąż zastanawia się nad redukcją blizn potrądzikowych w Esderm. Słyszeliście coś o tym zabiegu, podobno wykonywany jest laserem frakcyjnym?
|
Blizny
|
|
21.07.2021, 14:16
Cześć, mój mąż zastanawia się nad redukcją blizn potrądzikowych w Esderm. Słyszeliście coś o tym zabiegu, podobno wykonywany jest laserem frakcyjnym?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
23.07.2021, 18:08
Na pozbycie się blizn trzeba wybrać coś silnego, bo sam kosmetyk może nie wystarczyć. Słyszałam, że takie problemy rozwiązuje preparat Nano Needles. Po kilku zabiegach skóra jest gładka, nie ma niedoskonałości i blizn. Podobno nawilża też skórę i można go stosować na cerę tłustą i suchą. Tutaj więcej informacji https://aurumaris.eu/produkt/nano-needle...nowy-skory .
26.08.2021, 21:50
Kluczem w tym momencie będzie dobranie jak najlepszych zabiegów, które realnie mogą wspomóc Was w kontekście redukcji Waszych blizn. Najrozsądniej byłoby zdecydować się na takie sprzęty jak https://instytutluisa.pl/bez-kategorii/p...cyjna-arc/ które są bardzo cenione przez specjalistów. Myślę, że to mogłoby bardzo fajnie sprawdzić się w Waszym przypadku.
10.09.2021, 15:03
Muszę przyznać, że miałam spore problemy z bliznami, natomiast moja znajoma poleciła mi świetną maść Contractubex . Muszę przyznać, że przy jej używaniu zauważyłam, jak drobne blizny zaczęły zanikać. Niestety nie mam żadnej większej, więc ciężko mi się odnieść, jak to wygląda z tego typu bliznami. Jeśli chodzi o tę maść, to może warto abyście ją wypróbowali?
24.09.2021, 11:59
Na różnego rodzaju blizny bardzo skuteczne są plastry na bazie silikonu medycznego o nazwie Sikatris. Nie tylko na te świeże, ale naprawdę dobrze sobie radzą z takimi kilkuletnimi nawet. Sama je stosowałam na bliznę po cesarce, kolosalna różnica. Są w różnych kształtach, też można je docinać bez problemu.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|