16.12.2021, 16:01
Cześć, szukam sposobu na spędzenie urlopu i słyszałam, że biuro konsorcjum.pl ma ofertę wyjazdu do Chorwacji, jako wycieczka Mozaika Chorwacji. Co myślicie o tym, byliście?
|
Urlop
|
|
16.12.2021, 16:01
Cześć, szukam sposobu na spędzenie urlopu i słyszałam, że biuro konsorcjum.pl ma ofertę wyjazdu do Chorwacji, jako wycieczka Mozaika Chorwacji. Co myślicie o tym, byliście?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.12.2021, 23:52
Wydaje mi się, że każdy z nas potrzebuje wypoczynku i przerwy od pracy i codziennych obowiązków. Organizowałem wyjazd firmowy w firmie i ostatecznie zdecydowałem się skorzystać z usług noclegi w międzygórzu . Polecam serdecznie to miejsce wszystkim osobom zainteresowanym.
24.01.2022, 14:23
Myślę, że będziecie zachwyceni taką propozycją, jak Noclegi nad Bugiem . Uwielbiam takie ciche i spokojnie miejsca i wydaje mi się, że jak najbardziej będzie to jedna z najlepszych propozycji, aby spędzić sobie w ciszy i spokoju swój urlop.
26.02.2022, 00:23
Ja właśnie tutaj https://arkadiacare.pl/saksonia-ciekawostki/ czytam sobie o tym, jakie są atrakcje w Saksonii. Szukam opcji na weekendowy wyjazd, czyli żeby było blisko ale też ciekawie. Widzę, że to naprawdę piękny rejon, także chyba fajnie będzie się tam wybrać.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|