27.04.2022, 14:38
Witam wszystkich, często widzę, że inni gracze csgo mają fajne skórki i piękną broń. Wiem, że mogę to kupić, ale nie mogę znaleźć dobrego sklepu ani nic w tym rodzaju.
|
Gdzie kupić skórki cs go?
|
|
27.04.2022, 14:38
Witam wszystkich, często widzę, że inni gracze csgo mają fajne skórki i piękną broń. Wiem, że mogę to kupić, ale nie mogę znaleźć dobrego sklepu ani nic w tym rodzaju.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
27.04.2022, 14:39
Szczerze mówiąc, w ogóle nie rozumiem tego tematu. Po co kupować te skórki?
27.04.2022, 14:39
Tak długo, jak wszyscy grają w szachy i idą, wolę gry wideo. Szczerze mówiąc, nie sądzę, abyśmy mogli to zmienić i zrobić, więc wszystko, co możemy zrobić, to po prostu spróbować żyć i dobrze się bawić. A teraz, nie sądzę, że to naprawdę trudne, gdy możemy zarabiać pieniądze w Internecie bez żadnych problemów. Zajrzyj na stronę ile kosztuje ak 47 i mogę powiedzieć, że jest to całkiem opłacalne. I nie czuję, że coś się zmieniło.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|