29.10.2021, 15:53
Hej! Szukam dobry remautolog kraków. Kogo polecacie? Dzieki!
|
dobry reumatolog
|
|
29.10.2021, 15:53
Hej! Szukam dobry remautolog kraków. Kogo polecacie? Dzieki!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
10.11.2021, 23:54
Dobry to pojęcie względne, bo pewnie dla każdego oznacza to coś innego. Dla mnie dobry reumatolog, czy w ogóle lekarz to taki, który potrafi zdiagnozować nawet te najtrudniejsze przypadki, ale też ma indywidualne podejście do każdego pacjenta i każdego przypadku. Ja od siebie mogę, polecić reumatologa z Dermokliniki z Łodzi https://www.dermoklinika.pl/pozostale-sp...umatologia Po odwiedzeniu kilku gabinetów to właśnie tam zdecydowałam się leczyć ze względu na profesjonalizm lekarzy tam pracujących.
23.01.2023, 20:07
Jak coś, to ja mam namiar na reumatolog wrocław - Naprawdę świetny specjalista, który do każdego z pacjentów podchodzi w pełni indywidualnie. Wizyty są prywatne, przez co nie ma długiego okresu oczekiwania
21.05.2023, 19:02
A czy są tutaj może jakieś osoby mieszkające w stolicy? Ja słyszałam, że bardzo dobry reumatolog w warszawie przyjmuje w Przychodni CMP. Może ktoś z Was się tam leczył i mógłby podzielić się opinią na temat tego miejsca?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|