Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Darmowe serwisy randkowe w Austrii
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
22.03.2026, 21:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.03.2026, 21:32 przez ArturD.)
Po długim związku znów jestem sam i postanowiłem spróbować randkowania w internecie. Nie chcę jednak od razu wydawać pieniędzy, skoro nie wiadomo, czy to w ogóle działa. Przeglądam teraz różne platformy, ale prawie wszędzie podstawowe funkcje są płatne. Szczerze mówiąc, nie bardzo rozumiem, czy naprawdę istnieją darmowe serwisy, na których można normalnie rozmawiać. A może to tylko mit i bez subskrypcji nie ma tam nic do roboty?
Interesują mnie właśnie serwisy bez ukrytych opłat i narzucanych usług. Chciałbym po prostu spokojnie porozmawiać i sprawdzić, czy jest szansa na znalezienie kogoś odpowiedniego. Może ktoś już przez to przeszedł i znalazł sensowną opcję? Proszę, podzielcie się swoimi doświadczeniami. Jakie darmowe serwisy randkowe naprawdę działają obecnie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
22.03.2026, 22:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.03.2026, 15:57 przez FilipPawlak.)
Możesz zacząć nawiązywać kontakty na darmowych portalach randkowych. Nie musisz wykupywać abonamentu. Od ponad roku nawiązuję znajomości online. Poznałem dziewczynę przez serwis SoulMatcher, gdzie są polskie randki w austrii . Ty też możesz spróbować tam zajrzeć. Pobrałem aplikację na telefon. Mogę tam wchodzić w dowolnym dogodnym dla mnie czasie. Najważniejsze, żebyś się nie spieszył, po prostu zacznij rozmawiać. Bo kiedy zerwałem z dziewczyną, od razu zacząłem szukać jej zastępstwa. Dopóki nie zrozumiałem, że tak nie powinno być. Na razie po prostu rozmawiam, nie spieszę się z niczym poważnym.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: