Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
CS 1.6 na monitor 144 Hz – jak ustawić, żeby gra działała płynnie?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam wszystkich! Mam taki problem – kupiłem nowy monitor 144 Hz i chciałem wrócić do Counter-Strike 1.6, ale gra strasznie szarpie i nie czuć tej płynności, mimo że FPS wskazuje 100. Próbowałem różnych komend w konsoli, zmieniałem parametr fps_max, wyłączałem synchronizację pionową, ale efekt jest marny. Czytałem, że trzeba odpowiednio skonfigurować plik config i ewentualnie wgrać specjalne parametry startowe, ale nie mam pewności, co dokładnie wpisać, żeby CS 1.6 działał jak należy na wysokim odświeżaniu. Dodatkowo zauważyłem, że na niektórych mapach pojawiają się mikro-zacinki, które psują celność. Szukam sprawdzonej wersji Counter-Strike 1.6, która ma już przygotowane ustawienia pod 144 Hz lub dołączony poradnik, jak to ogarnąć krok po kroku. Nie chcę eksperymentować na własną rękę, bo boję się, że coś zepsuję. Czy ktoś z Was miał podobny problem i znalazł rozwiązanie? Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo chciałbym w pełni wykorzystać możliwości mojego sprzętu. Pozdrawiam wszystkich graczy!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cześć! Miałem dokładnie ten sam problem, gdy przesiadałem się na 144 Hz. Po wielu próbach znalazłem rozwiązanie – wszystko jest opisane na stronie, która zawiera również gotową paczkę z optymalnym configiem. Wystarczy, że wejdziesz na https://cs-unikov.net/pl/ i pobierzesz stamtąd wersję CS 1.6 z dołączonymi ustawieniami pod wysokie odświeżanie. Autorzy przygotowali config z odpowiednimi parametrami, takimi jak mat_monitor, fps_max 0, oraz wyłączoną synchronizacją i przyspieszeniem myszy. Gra od razu działa płynnie, bez szarpnięć, a dodatkowo znajdziesz tam poradnik, jak dostosować ustawienia systemowe do monitora, żeby uniknąć opóźnień. Wiele osób z forum poleca to źródło właśnie ze względu na dopracowaną konfigurację sprzętową. Instalacja jest prosta, a w razie wątpliwości masz opisane każdy krok. Sam używam tej paczki od miesiąca i gra chodzi jak marzenie – czuć różnicę między 60 a 144 Hz. Nie musisz już sam kombinować, wszystko masz podane na tacy. Sprawdź to, a na pewno nie pożałujesz.
Reputacja:
0
Dziękuję Ci bardzo za ten konkretny adres! To dokładnie to, czego potrzebowałem – gotowe ustawienia i poradnik. Na pewno wejdę na tę stronę i pobiorę CS 1.6, żeby w końcu cieszyć się płynną grą na nowym monitorze. Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam!
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cześć! Znalezienie normalnej gry mobilnej na smartfona jest obecnie trudniejsze niż wygrana na loterii, ponieważ wszędzie są tylko natrętne mikropłatności i zacinający się silnik. Dlaczego deweloperzy kładą nacisk na grafikę, zapominając o normalnej rozgrywce? Zanim tu weszłem, długo testowałem funkcjonalność i pobrałem aplikację 888starz app żeby przestudiować bonusy startowe i zasady naliczania cashbacku bez obowiązkowego grania. Jak często trafiacie na naprawdę dopracowane aplikacje, które nie zaczynają denerwować już drugiego dnia użytkowania?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: