Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Niecodzienne hobby
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 233
Reputacja:
0
Ostatnio znalazłam sobie niecodzienne hobby, mianowicie próbuję zwiększyć pojemność swoich płuc, żeby jak najdłużej wytrzymać pod wodą. Chciałabym w tym celu zacząć również mierzyć sobie ciśnienie na różnych etapach mojego treningu. Dlatego też planuję zakupić ciśnieniomierz ze sklepu internetowego Diagnosis, bo słyszałam, że mają produkty bardzo dobrej jakości. Kupowaliście już coś od nich i możecie mi powiedzieć czy byliście zadowoleni z dokonanych zakupów?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
A ja nie mam takiego hobby
___
pozabankowa karta kredytowa
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Szkoda że czytanie książek nie można nazwać niecodziennym hobby bo mogłabym się pochwalić czymś unikalnym  a tak moim ulubionym zajęciem jest czytanie i jak się uda dorwać nowy tytuł na stronie https://www.taniaksiazka.pl/mowa-trawa-2...25954.html to potrafi mnie kilka dni nie być, aż nie przeczytam do końca książki :
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości