Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Pracownicy
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 657
Liczba wątków: 310
Reputacja:
0
Dajcie namiar na kogoś kto zajmuje się organizacją pracowników z Azji. Szukam do prac w magazynach i przy produkcji i właśnie myślę o pracownikach, którzy przyjadą do Polski zarobić. Tylko szukam agencji, która rekrutuje pod tym kątem i może także pomóc w załatwianiu wszystkich formalności jakie są z tym związane.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Co do zatrudniania ludzi ze Wschodu to w grę wchodzi również kwestia wszystkich formalności więc tutaj na pewno taka agencja jak WorkSol - worksol.pl będzie ewentualnie kierunkiem odpowiednim, bo podejmują się pośredniczenia i ogarniają temat jeśli chodzi o wszystkie formalne sprawy.
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Moim zdaniem takie rozwiązania są bardzo potrzebne
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Oczywiście zatrudnienie pracowników jest czymś bardzo ważnym i ja również chcę jeszcze powiedzieć, że także bardzo ważną sprawą jest to aby wiedzieć komu takie działania zlecić. Polecam na pewno każdemu bardzo interesującą agencję zatrudnienia https://leasingteam.pl/ i wiem, że współpraca z nimi to czysta przyjemność.
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już o tym mowa, to czy przeprowadzacie rozmowy okresowe z pracownikami? Jak one u Was wyglądają? Trzymacie się jakiegoś ściśle ustalonego schematu? Mnie niedługo czeka przeprowadzenie takich rozmów i zastanawiam się, jak się do tego najlepiej przygotować... może macie dla mnie jakieś wskazówki?
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Z pewnością pracownicy z zagranicy powinni mieć świadomość, jakie umowy podpisuje się w Polsce i co powinny zawierać. W tej sytuacji pozwolę sobie podesłać materiał, który okazał się dla nich bardzo pomocny: https://hrk.pl/pl/baza-wiedzy/artykuly-e...a-zawierac . Każdego roku na rynek pracy wprowadzane są młode osoby, dla których również taka informacja może się okazać bardzo pomocna. Większość z nas chciałaby pracować, mając umowę o pracę.
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Liczba postów: 1,856
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Ja sama od pewnego czasu zatrudniłam się w https://folimpex.com.pl/ i naprawdę wiem co mowie  warto szukać porządnej pracy z umową na etat
Liczba postów: 375
Reputacja:
0
Ale nad czym tutaj debatować? Logicznym jest to, że jeśli na poważnie myślicie o znalezieniu pracy, to powinniście rozejrzeć się w rynku i podjąć intensywne poszukiwania. Myślę, że portale w stylu https://fachpraca.pl/oferty-pracy/l/pozna%C5%84/ mogą okazać się pomocne. Ktoś z Was znalazł w ten sposób pracę w ostatnim czasie?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: