Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Informacje polityczne
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Cześć 
Chciałbym dowiedzieć się skąd czerpiecie wiedzę na tematy polityczne, świata, czy też trwającej pandemii. Jednak wiadomości głównego nurtu niestety nie są kompetentne i nie przedstawiają informacji z każdej strony. Dlatego też zacząłem szukać ciekawych portali i książek z których można dowiedzieć się w tym temacie więcej i tak też postawiliśmy na portal NowaKonfederacja.pl która porusza w naprawdę konkretny sposób informacje polityczne z czego jestem zadowolony, ponieważ w końcu widzę jakie rzeczy się zdarzają i to z obiektywnym spojrzeniem na temat.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Jak dla mnie źródeł jest kilka: tradycyjna prasa, telewizja, różne portale internetowe. Sam lubię być w miarę na bieżąco. Dobrze wiedzieć co się dzieje czy to w kraju czy na świecie. Dla mnie bardzo ważny jest przekaz i rzetelność przekazywanych informacji. Dlatego dużą rolę odgrywają dziennikarze. Bardzo trafny jest artykuł https://rafaljelen.pl/dziennikarz/ , z którego można się dowiedzieć jaki w dzisiejszych czasach powinien być dziennikarz. Nie można się z tym nie zgodzić.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Pytanie tylko, skąd faktycznie czerpać tego typu informacje? Warto dobrze się nad tym zastanowić, bo przecież zawsze liczy się to, by bazować na rzetelnym przekazie. Wiem, że portal https://niezalezna.pl/kategoria/gospodar...echnologie jest wybierany w tym celu przez wiele osób, więc na pewno warto byłoby się zainteresować tym miejscem i zacząć przeglądać ich informacje.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Dobrze byłoby również przyjrzeć się jakie są mechanizmy gospodarki rynkowej . Nie można zapominać, że to bardzo ważny aspekt w kontekście systemów bankowych. Myślę, że warto zagłębić się w temat.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: