Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukiwany sklep z koszami prezentowymi
Dzień dobry, czy rozglądacie się za jakimiś prezentami na Boże Narodzenie? Ja chciałbym zamówić jakieś interesujące kosze prezentowe na święta. Jeśli ktoś zna sklep z takowymi, który byłby godny polecenia to będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje w tym temacie. Serdecznie pozdrawiam.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Uśmiech))))))))
Odpowiedz
Słuchajcie, jeśli ktoś z was szuka czegoś takiego jak prezent rocznica ślubu to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem mogłaby tu być jakaś ciekawa małżeńska gra planszowa. Powiedzcie mi co wy o tym sądzicie? Waszym zdaniem to będzie dobre rozwiązanie kupić właśnie taki upominek?
Odpowiedz
W sumie też możecie samemu coś skompletować. Zobaczcie teraz idą święta, a ja znalazłam świetne oferty na stronie http://www.pieknowdomu.pl/ . Możecie tam skorzystać teraz z świątecznego kiermaszu i wiele rzeczy kupić o wiele taniej. A jest z czego wybierać, bo znajdziecie piękną porcelanę, ozdoby świąteczne, zawieszki na choinkę etc.
Odpowiedz
Witam, poszukuję sklepu z dobrej jakosci dodatkami do wnętrz na swięta. Czy uwazacie,ze dobrym pomyslem bedzie zakup dodatkow w sieciowce http://home-you.com/pl/boze-narodzenie-produkty ? Prosze o wasze opinie,to dla mnie bardzo wazne,poniewaz nie wiem czy warto inwestowac.
Odpowiedz
(01.11.2020, 19:48)kozi44 napisał(a): Słuchajcie, jeśli ktoś z was szuka czegoś takiego jak prezent rocznica ślubu to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem mogłaby tu być jakaś ciekawa małżeńska gra planszowa. 

Myślę, że to całkiem ciekawy pomysł Wink Taka gra będzie kolejnym pretekstem do tego, aby spędzić w miły sposób czas we dwoje.  może macie jeszcze jakieś inne, ciekawe pomysły na prezent na rocznicę ślubu? Co najlepiej sprawdzi się dla kobiety, a co dla mężczyzny? Czy pamiętacie, co dostaliście na swoją pierwszą rocznicę? Czy był to prezent materialny, czy może jakiś wyjazd?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama