09.05.2024, 11:00
Proszę o polecenie kancelarii, która zajmie się kompleksowo sprzedażą mojego domu – nie chcę żeby ktoś mnie oszukał – chciałbym żeby ktoś sprawdził umowę sprzedaży i pojechał najlepiej ze mną do notariusza.
|
Szukam kancelarii do sprzedaży domu
|
|
09.05.2024, 11:00
Proszę o polecenie kancelarii, która zajmie się kompleksowo sprzedażą mojego domu – nie chcę żeby ktoś mnie oszukał – chciałbym żeby ktoś sprawdził umowę sprzedaży i pojechał najlepiej ze mną do notariusza.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
15.05.2024, 12:04
Sprawdź kancelarię Kurek i Wspólnicy https://kurek-partners.com/ w kwestii spraw związanych z obrotem nieruchomościami, ponieważ w budynku działają z agencją nieruchomości. Można większość rzeczy załatwić dzięki temu w jednym miejscu. Jeśli są jakieś problemy prawne to też prawnicy z kancelarii się tym zajmują a klienci agencji mają obsługę prawną gratis.
17.05.2024, 08:37
Ale w sumie, po co?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|