18.05.2024, 13:47
Hej. W najbliższym czasie zamierzam przejść przez rozwód i potrzebuję wsparcia prawnej pomocy. Szukam doświadczonego adwokata z Gdańska, który mógłby udzielić mi porad. Czy możecie polecić mi kogoś godnego zaufania?
|
rozwód dobry prawnik Gdańsk
|
|
18.05.2024, 13:47
Hej. W najbliższym czasie zamierzam przejść przez rozwód i potrzebuję wsparcia prawnej pomocy. Szukam doświadczonego adwokata z Gdańska, który mógłby udzielić mi porad. Czy możecie polecić mi kogoś godnego zaufania?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
18.05.2024, 16:05
Rozwód bez orzekania o winie przynosi zaletę w postaci mniejszej ilości konfliktów i napięć między stronami. Zredukowanie emocjonalnych spięć pozwala na bardziej racjonalne podejście do kwestii podziału majątku i ustalania opieki nad dziećmi. Szczegóły dotyczące tego typu rozwodu można znaleźć na stronie https://prawnikzpolecenia.pl/zalety-i-wy...a-o-winie/ i to rozwiązanie jest szczególnie korzystne, gdy obie strony pragną zachować dobre relacje po rozstaniu.
23.05.2024, 16:45
Po co brać ślub z kimś, z kim nie chce się spędzić całego życia?
___________________________________________________ Porównanie procesu leczenia zaćmy w Polsce i w Niemczech
24.05.2024, 17:22
Cieszę się, że trafiłam na ten wątek, bo także potrzebuję pomocy w sprawie rozwodu i nie mam wielu znajomych na Pomorzu. To dla mnie nowa sytuacja, ale liczę na wsparcie forumowiczów. Jak sobie radzisz?
28.05.2024, 07:51
Jeśli chodzi o rozwód, to tutaj bezproblemowo znajdziesz mecenasa, który posiada duże doświadczenie w tej problematyce. Jestem pewna, że potrafi skutecznie przeprowadzić Cię przez cały proces, oferując cenne porady i wsparcie. Myślę, że będziesz zadowolona z jego pomocy.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|