03.06.2024, 17:29
hej hej wszystkim. na poczatku wakacji przeprowadzam się do miasta gdzie będę pracować i studiować ( Białystok) i już powoli rozglądam się za dostawcą internetu i telewizji. kogo możecie polecić ?
|
pakiet telewizja i internet - jaki dostawca?
|
|
03.06.2024, 17:29
hej hej wszystkim. na poczatku wakacji przeprowadzam się do miasta gdzie będę pracować i studiować ( Białystok) i już powoli rozglądam się za dostawcą internetu i telewizji. kogo możecie polecić ?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
04.06.2024, 08:46
Szukaj dostawców, którzy działają lokalnie w Białymstoku, podejrzewam, że tych firm się kilka znajdzie. Na przykład Elpos, oferują usługi, których szukasz i to w całkiem fajnej cenie.
05.06.2024, 10:52
Elpos to sprawdzony dostawca z konkurencyjną ofertą i to nie tylko pod kątem cen ale i samej jakości usług.
06.06.2024, 13:56
dzięki wielkie za polecenie, poczytam i sprawdzę. a czy u nich długo się czeka na aktywacje usług? Mam póki co internet mobilny ale jednak stałe łącze to co innego.
02.07.2024, 17:22
aktywacja to dosłownie chwila moment, bez zbędnego czekania. ja internetu mobilnego używam czasem na wyjazdach ale tak na co dzień to tylko stałe łącze
03.07.2024, 10:49
dokładnie! przeglądałam też ofertę kablówki i widzę, że mają dodatkowo fajne pakiety tematyczne np ten sportowy czy rodzinny. Fajna sprawa.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
31.07.2024, 10:58
A czy ktoś z was przykładowo też sprawdzał - co w ofercie ma firma KOBA? Tak pytam, ponieważ z tego co wiem oni między innymi oferują szybki i niedrogi internet łomża - także warto byłoby to sprawdzić. Warto mieć wgląd na różne opcje. Ale mnie się wydaje, że oni właśnie sprostają waszym oczekiwaniom.
01.08.2024, 21:32
Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z tradycyjnej telewizji kablowej na rzecz telewizji strumieniowej dostępnej przez internet, zwłaszcza jeśli korzystają z szybkiego łącza światłowodowego. Przejście na takie rozwiązanie może przynieść realne oszczędności, szczególnie gdy wybierze się jednego operatora, który oferuje zarówno telewizję, jak i internet. Istnieje wiele firm, które łączą te usługi w jednym pakiecie, tak ja zresztą wspominaliście we wcześniejszych wpisach. Jeśli interesuje was jak instaluje się taką telewizję w domu, to w sieci znajdziecie więcej informacji, przykładowo w tym artykule https://www.nexera.pl/pl/articles/jak-dz...166698473/
05.08.2024, 14:32
(03.07.2024, 10:49)gulka napisał(a): dokładnie! przeglądałam też ofertę kablówki i widzę, że mają dodatkowo fajne pakiety tematyczne np ten sportowy czy rodzinny. Fajna sprawa. Dokładnie tak. Ja raczej rzadko ( zwłaszcza w sezonie letnim) spędzam czas przed tv ale wielkimi krokami nadchodzi juz jesien i zima a wtedy to zupełnie inaczej już wygląda
17.09.2024, 23:31
A może są tu osoby które przeprowadzają się do Krakowa? Jeśli tak i poszukujecie dostawcy internetu to najlepiej abyście się zapoznali z ofertą dostawcy https://fiberlink.pl/ . Można zamawiać od nich zarówno internet w technologii światłowodowej jak i radiowej. I to razem w pakiecie także z telefonią czy telewizją. Ceny są przystępne a jakość usług bardzo wysoka, internet będzie bez limitu danych, bez przerw w dostawie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|