Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 184
Reputacja:
0
Przyszła zima i warto zadbać o zwierzaki, nie tylko te domowe. My chcemy jakoś wspierać zwierzęta leśne. Rozstawiliśmy kilka paśników i pewnie potrzebna nam bedzie lizawka solna dla zwierząt . Wy dbacie o takie leśne zwierzaki ?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 269
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Dbanie o zwierzęta szczególnie w zimie jest bardzo ważne. Polecam sklep zoologiczny myślenice gdzie kupicie karmę, żeby pomagać bezpańskim zwierzakom.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 2,150
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Ja akurat mam swoje zwierzęta domowe i głównie na dbaniu o nie się skupiam. To nie jest takie hop siup, każde ze zwierząt ma swoje wymagania, problemy zdrowotne itd, ale staram sie być jak najlepszą właścicielką. Oczywiście też popieram inicjatywę pomocy leśnym zwierzętom
Liczba postów: 701
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Posiadanie zwierzęcia w domu obliguje nas o dbania o jego zdrowie. Dlatego w przypadku problemów zdrowotnych trzeba szybko odwiedzać weterynarza, na przykład w gabinecie weterynaryjnym Wesoła, gdzie pomogą naszym zwierzakom dojść do pełni zdrowia.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Psa mamy już ładnych kilka lat i traktujemy go jak członka rodziny. Nie ma wakacji bez niego i nie ma spacerów z jego udziałem Dlatego dbamy zeby miał wszystko co najlepsze. Ostatnio w necie znalazłem wyjątkową karmę https://karmaorganiczna.pl/ Jest to karma o takim samym składzie jak pokarm który zdobywałby zwierzęta żyjąc w warunkach naturalnych więc jest oczywiste że nie ma w niej konserwantów, wypełniaczy, zagęszczaczy, których jest mnóstwa w karmach przemysłowych.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
(13.02.2020, 14:08)Kabron napisał(a): Posiadanie zwierzęcia w domu obliguje nas o dbania o jego zdrowie. Dlatego w przypadku problemów zdrowotnych trzeba szybko odwiedzać weterynarza
Zgadzam się z Tobą, zwierzęta mogą przecież chorować tak samo jak ludzie. Dlatego warto wiedzieć, gdzie w okolicy przyjmuje jakiś dobry weterynarz Grodzisk Wielkopolski ma na przykład bardzo dobrą przychodnię weterynaryjną na ulicy Rakoniewickiej 24. Polecam, jeśli mieszkacie w tych rejonach
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 482
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Dziś to nawet szopa pracza można mieć w domu i staje się to popularne. Nie wierzycie? To tu https://poza-domem.pl/szop-pracz-w-domu poczytajcie o tym. Sama mieszkam w kawalerce, to nie za bardzo mam czas, żeby się jakimś zwierzęciem zajmować, ale jeśli miałabym już coś mieć, to może malego kotka.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,461
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A ja zdecydowanie wole gryzonie, ale te bardziej milusińskie... Czyli dokładniej pisząc króliczki  . Mam w domu dwa króli Boba i Smarta- są bardzo sprytne  . Uwielbiam je rozpieszczać, dlatego nie tylko kupuje im dobre jedzonko, ale i również takie akcesoria jak przykładowo hamak dla królika https://www.diawoli.pl/domki-hamaki-tune...24_56.html . Jestem zadowolona, kiedy widzę je radosne.
Liczba postów: 164
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Moim zdaniem nie powinno chodzić się do weterynarza tylko wtedy, gdy naszemu zwierzakowi coś dolega bądź zbliża się termin obowiązkowego szczepienia. Bardzo ważna jest profilaktyka – czyli po prostu zapobieganie. Jeśli chodzi o weterynarza w Warszawie https://www.wetmedic.pl/ od lat korzystam z usług firmy Wetmedic. Posiadają wykwalifikowaną i miłą kadrę, nowoczesny sprzęt i oferują tak szeroką gamę usług, że mogę zadbać o moje psiaki „od ogona po pyszczek”
Liczba postów: 270
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
22.05.2020, 19:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.05.2020, 19:40 przez mikkocki.)
Co do dobrego weterynarza to sprawdźcie sobie toruńską przychodnię ANIVET https://weterynarz-torun.com.pl/ To świetna przychodnia, mają dobre ceny no i przede wszystkim dobrze się tam zajmą waszymi zwierzętami, ich weterynarze mają serce do swoich pacjentów. Dzięki dobrej opiece w razie kłopotów moje zwierzaki zawsze szybko wracają do zdrowia.
|