15.02.2026, 11:18
Często przesiadacie na siłowni? Jakie partie swojego ciała najczęściej usprawniacie? Macie własną siłownię? Czy też od siłowni wolicie sobie sami w domu poćwiczyć bez żadnych kosztów.
|
Siłownia
|
|
15.02.2026, 11:18
Często przesiadacie na siłowni? Jakie partie swojego ciała najczęściej usprawniacie? Macie własną siłownię? Czy też od siłowni wolicie sobie sami w domu poćwiczyć bez żadnych kosztów.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
04.03.2026, 13:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2026, 12:31 przez Mentorka.
Powód edycji: Nie dajemy linków
)
Mając odpowiedni sprzęt w domu, typu ciężarki, maty do ćwiczeń, rollery można samemu fajnie poćwiczyć w domu, a czasem i pójść dla odmiany na siłownię. Warto moim zdaniem łączyć obie formy aktywności, ćwiczenia w domu zapewniają komfort i elastyczność, a wizyta na siłowni pozwala na intensywniejszy trening i zmienia środowisko.
Mentorka napisał 05.03.2026, 12:31:
Nie dajemy linków
19.03.2026, 13:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2026, 18:01 przez nela.
Powód edycji: link usunięty
)
Połączenie diety i ćwiczeń pod okiem specjalistów działa najlepiej ja korzystam z i w końcu widzę stałe postępy warto sprawdzić, jeśli ktoś szuka sensownego miejsca w Żyrardowie.
nela napisał 20.03.2026, 18:01:
link w treści
Ja na przykład ostatnio dowiedziałem się . Według mnie to naprawdę jest bardzo dobra oferta. Jeszcze dzisiaj o tym powiem mojemu kumplowi.
Mogę Wam polecić sprawdzić stronę -szachy , na której znajdziecie ofertę firmy FitPark, która jest producentem nowoczesnych i profesjonalnych siłowni plenerowych. W moim mieście regularnie z dziećmi korzystamy z ich siłowni i jesteśmy zachwyceni.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|