Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wypozyczalnia samochodów dostawczych
Podzielcie się swoimi kontaktami do dobrych wypożyczalni samochodów dostawczych, najlepiej na Opole, ale może być też woj. opolskie generalnie. Chodzi mi o wypożyczalnię, gdzie nie ma zbyt wielu formalności i wszystko można załatwić bez problemów i żeby pojazdy były dobrze przygotowane do drogi. Dzięki z góry.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Nawet większych zakupów budowlanych przecież nie zrobisz bez dostawczaka, więc taki kontakt do wypożyczalni warto mieć. Szczególnie, że stawka dobowa w LUK – CAR to tylko 160 zł netto/doba, 300 km limit, a przy długoterminowej współpracy jeszcze mniej, więc potwierdź przy okazji lukcarauto.pl.
Odpowiedz
Też rozważałam wynajem auta dostawczego, ale ostatecznie doszłam do wniosku, że taxi bagażowe jest po prostu wygodniejsze. Nie trzeba martwić się prowadzeniem dużego samochodu, a w razie potrzeby można liczyć również na pomoc przy załadunku cięższych rzeczy.
Odpowiedz
A czy ktoś z Was ma doświadczenie z firmą iFleet? Interesuje mnie wynajem samochodu w Warszawie na okres dłuższy niż miesiąc. Czytam o nich pozytywne opinie, ale jestem ciekawa Waszego zdania. Jak wyglądają formalności? Kaucja? Podpowiedzcie
Odpowiedz
Każde auto może się zepsuć - także wypożyczone. W niektórych sytuacjach z pewnością zaciekawi Was holowanie i transport pojazdów Wrocław: https://holowanie.wroclaw.pl/ . Polecam zapoznać się bliżej z ofertą tej firmy. Szczególnie przyda się w sytuacji awaryjnej na drodze.
Odpowiedz
Cześć, mam pytanie do kierowców – jak u Was wygląda spalanie w mieście vs trasa? Ostatnio mam wrażenie, że moje auto zaczęło palić trochę więcej niż zwykle i nie wiem, czy to kwestia stylu jazdy, czy może coś zaczyna się dziać. Na co warto zwrócić uwagę na początek?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.