26.09.2026, 19:28
Macie do polecenia jakąś fajną restaurację w Łomży? Takie miejsce na udany wypad na obiad z drugą osobą czy całą rodzinką. Na pewno liczą się dla mnie dania ale i ceny, żeby nie było za drogo.
|
Gdzie w Łomży smacznie zjeść?
|
|
26.09.2026, 19:28
Macie do polecenia jakąś fajną restaurację w Łomży? Takie miejsce na udany wypad na obiad z drugą osobą czy całą rodzinką. Na pewno liczą się dla mnie dania ale i ceny, żeby nie było za drogo.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
01.10.2026, 18:52
witaj, akurat jestem z Łomży także chętnie doradzę. Na pewno jedną z fajniejszych restauracji w mieście jest Osper. Na ulicy Akademickiej znajdziesz. Z powodzeniem możesz się wybrać na śniadanie, na obiad, mają i dobre ceny i duży wybór. Dania przygotowują z dobrej jakości składników, to się czuje od każdego kęsa. I lokal jest przytulny bardzo.
02.10.2026, 14:45
Dziękuję, to taka wskazówka o jaką mi chodziło. Na pewno zapoznam się z ofertą i pojadę spróbować tam dań jak polecasz. A organizują też jakieś przyjęcia?
02.10.2026, 22:32
Tak jasne, mają bardzo dobre warunki. Urządzają urodziny, komunie, chrzciny, kwestia dogadania szczegółów. Oczywiście zależy na ile osób potrzebujesz, ale i większe uroczystości spokojnie się uda.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|