Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak oszczędzać pieniądze?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli ktoś nie umie tego robić to wydaje mi się, że najlepiej będzie jak skorzysta z takiej możliwości jak ja, czyli z programu ppk https://www.mojeppk.pl/ . Tak naprawdę wszystko tutaj ogarnia za nas pracodawca no i ważne, że sam nam też dokłada razem z państwem.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,416
Reputacja:
0
Osobiście nie potrafię oszczędzać, a bardzo chciałabym się nauczyć. To bardzo przydatna zaleta, móc postawić sobie cel i na niego uzbierać. Jeśli chodzi o mnie najczęściej biorę coś na raty, zatem to też jakby takie zbieranie po trochu w celu osiągnięcia celu. Tym niemniej wolałabym inaczej. Znalazłam taki bardzo czytelny artykuł https://www.casfera.pl/ "5 sposobów, aby zmusić się do oszczędności". Myślę, że z niego skorzystam. To tak na początek. Jakby co czytam dalej, pewnie znajdę i inne sposoby.
Liczba postów: 870
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Jak chcesz oszczędzać to musisz niestety trochę zainwestować i tak w przypadku ogrzewania polecam ofertę https://house-solutions.pl/ Zainstalują ci fotowoltaikę lub pompy ciepła w atrakcyjnej cenie oraz pomogą uzyskać dofinansowanie co obniży koszta. Na pewno ich rozwiązania się sprawdzą i przyczynią do oszczędności.
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Ja przede wszystkim zaczęłabym od tego, żeby szukać różnych rozwiązań na zaoszczędzenie pieniędzy na rachunki w domu. Przykładowo warto przemyśleć sprawę związaną z wykorzystaniem paneli słonecznych. Można się zwrócić do różnych firm zajmujacych się tą sprawą jak Solar Planet i podpytać fachowców o rozwiązania w naszym domu!
Liczba postów: 250
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
03.09.2020, 11:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2020, 11:47 przez Tamaris.)
Są różne produkty umożliwiające oszczędzanie na przyszłość. Najważniejsze, by inwestować w sprawdzonych miejscach. Vienna Life na sporo fajnych produktów na oszczędzanie. Zajrzyjcie na ich ofertę, może znajdziecie coś dla siebie. Teraz jest o tyle fajnie, że umowę można zawrzeć przez internet, więc możecie zainwestować bez wychodzenia z domu.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Odpowiednie ogrzewanie jest bardzo ważne. Bardzo korzystnie wychodzi ekogroszek. Mieliście okazję nim ogrzewać swoje domy? Zajrzyjcie koniecznie na stronę https://ekogroszek-patriot.pl/ i zapoznajcie się z korzystną ofertą na zakup ekogroszku.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
25.09.2020, 13:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2020, 13:31 przez bartok90.)
Oszczędzać mozna na rózne sposoby - a najleposze są te nieoczywiste. Np. szkoląc się w jakims kierunku potem mozemy oszczędzać zarówno czas i pieniądze np. na reklamę bo w firmie jestesmy w stanie więcej zarobić przy obecnych klientach
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Myślę, że zagadnienie oszczędzania pieniędzy dość ściśle powiązane jest z oszczędzaniem energii elektrycznej, bo im mniej zużyjemy, tym mniej zapłacimy. Właściwie bez znaczenia czy mieszkamy w domu czy w mieszkaniu, możemy, stosując się do kilku prostych rad, zaoszczędzić sporo pieniędzy. Oszczędzanie energii elektrycznej może być narpawdę łatwe.
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Konto oszczędnościowe i zawsze zaplanowane zakupy, to jest mój sposób.
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości