Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Serwis i naprawa telefonów
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Przecież telefon to sprzęt jak każdy inny, więc ma prawo się zepsuć. Jeśli Wasz iphone ulegnie awarii, to powinniście odpowiednio zadbać o to, by szybko przywrócić go do pełnej funkcjonalności. Ja na pewno mogę Wam zaproponować, byscie zajrzeli do artyułu https://www.4gsm.pl/Serwis-GSM-w-Warszaw...l-134.html i stamtąd dowiedzieli się, co będzie dla Was najkorzystniejsze w tym temacie. To bardzo ważna rzecz.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
13.12.2020, 12:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.12.2020, 12:05 przez adasiek.)
W telefonach jest wiele czujników, o których często nie ma się pojęcia, są to bardzo wrażliwe elementy obecnie stosowanej technologii, mowa tu np. o akcelerometrze wykorzystywanym do określania przyśpieszenia na bazie czego możemy zmieniać orientacje telefonu. Do tego dochodzą megnetometry, termometry, barometry i masa innych elementów, które mogą się zepsuć i powodować złe działanie niektórych funkcji telefonu. Pomimo tego telefony prawidłowo używane, raczej są wytrzymałym sprzętem, ale jak potrzebujesz serwisu to wpisz w google "Serwis [marka telefonu]" i wybierz ten co ma najwięcej gwiazdek.
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Natomiast jeśli do swojego smartfona będziecie szukali dobrej jakości elementów, jak ładowarki, kable i adaptery to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście wzięli pod uwagę też sklep https://www.teleakcesoria.com/kategoria-...-adaptery/ ponieważ zdecydowanie jest w czym wybierać. Ceny są przystępne, obsługa kompetentna i jednocześnie profesjonalna w podejściu do klienta. My zdecydowaliśmy się postawić na nich i nie żałujemy z żona. Jest w czym wybierać i to zarówno do tych trochę starszych, jak i najnowszych modeli.
Liczba postów: 228
Reputacja:
0
Znajoma kupiła tydzień temu tablet firmy Apple i jej upadł na zajęciach. Możecie polecić jakiś serwis Apple we Wrocławiu? Zależy jej na sprawdzonym miejscu. Dzięki
Liczba postów: 921
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Kiedy mój iPhone zaczął mieć problemy z działaniem, zależało mi na tym, żeby nie wymieniać sprawnych części bez potrzeby. Oferta iDoctor zainteresowała mnie właśnie ze względu na podejście oparte na wcześniejszej diagnostyce. Na https://idoctor.com.pl można sprawdzić szczegóły serwisu iPhone oraz zakres wykonywanych napraw. Ważne jest dla mnie również to, że koszt naprawy jest przedstawiany przed rozpoczęciem prac. Dzięki temu od początku wiadomo, na co się decyduję i czy będzie warto.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości