Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Sprzątanie
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Atrakcyjne dziewczyny z agencji dream girls możesz obejrzeć w galerii zdjęciowej. Dzięki temu bez problemu wybierzesz taką dziewczynę, która będzie spełniała Twoje oczekiwania. Zadzwoń, umów i spędź upojny wieczór ze zmysłową i gorącą dziewczyną.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
Skoro już o sprzątaniu mowa, to czy używacie jakiś specjalistycznych środków do czyszczenia Waszego sprzętu AGD? Jakich dokładniej? Widziałam ostatnio na stronie https://strefafiltrow.pl/saeco-tabletki-...04-99.html jakieś specjalne tabletki odtłuszczające do ekspresów do kawy. Jak sądzicie, warto w coś takiego inwestować?
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Ja sprzątać nie lubię, więc optymalizuję sobie pracę jak się da. W odkurzaniu wyręcza mnie roomba e5. Nie wyobrażam sobie życia bez niej.
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
26.02.2019, 21:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2019, 22:51 przez number4.)
Przy większej powierzchni musimy mieć odkurzacz automatyczny Roomba 965. Sam będzie nam odkurzał całe mieszkanie. Jest tak zaprogramowany, że pozna nasze mieszkanie i wyczyści każdy kąt. Ma różne tryby dostosowane do naszych potrzeb. Macie takiego?
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
O, wiedzę że ktoś z was wspomniał o sprzątaniu biur. To może zainteresuje was również mycie okien na wysokości warszawa przez profesjonalistów? Sama miałam okazję korzystać z ich usług i szczerze mogę polecić.
Liczba postów: 2,184
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Sprzątanie podłóg zawsze było dla mnie najgorszym elementem, jeśli chodzi o sprzątanie. Na szczęście udało mi się trafić na bardzo fajny mop https://www.leifheitsklep.pl/mopy-i-wiad...ry-p-55210 który jeszcze muszę sobie zamówić. Widziałam go u przyjaciółki i chyba faktycznie super działa.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Hej, znacie firmę, która ma w swojej ofercie sprzątanie biur kraków ?
Liczba postów: 43
Reputacja:
0
Właśnie przeglądałam sklep z akcesoriami do sprzątania http://mopy-ceg.pl/ i może w nim właśnie znajdziesz to, czego potrzebujesz. Hurtownia ma bardzo bogatą ofertę i prowadzi także sprzedaż detaliczną. Chyba zamówię sobie jeden taki zestaw z mopem, bo od kiedy mieszkam w duży domu, to jest dużo zachodu ze sprzątaniem. Ceny też podobno są u nich bardzo przystępne.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Chcesz kupić czy wynająć myjkę? Firma https://www.ponako.pl/myjki-cisnieniowe/ zapewnia w całkiem niezłej cenie myjki pod wynajem. Fajne rozwiązanie dla "sezonowców"
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Ja poważnie myślę nad kupnem odkurzacza wodnego, bo czytałam wiele pozytywnych opinii na ich temat. Są podobno bardzo wygodne i praktyczne, no i przede wszystkim nie trzeba martwić się o worki, a to dla mnie prawdziwa zmora, bo nie we wszystkich sklepach są one dostępne. Myślicie, ze rainbow odkurzacze to dobry wybór?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: