Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
usuwanie tatuażu
Cześć. Jako nastolatka zrobiłam sobie głupi tatuaż, którego chce się teraz pozbyć. Czy wiecie jaki salon kosmetyczny oferuje usuwanie tatuażu warszawa? Bardzo proszę o pomoc.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Z tego, co się orientuję, to na laserowe usuwanie tatuażu można się również umówić w studio https://tattoopoland.com na ul. Kasprzaka w Warszawie. Na szczęście dzisiaj są już takie możliwości i można się pozbyć z ciała ozdoby, która na przykład już się znudziła lub do nas nie pasuje Uśmiech
Odpowiedz
Skądś to znam. U mnie nie było tak, że tatuaż był głupotą, bo dokładnie go przemyślałam, ale nie poszłam do dobrego specjalisty, tylko lokalnie do miejsca z dobrą ceną. Wszystko się rozlało, zlało, miałam po prostu brudną plamę na łopatce, którą chciałam usunąć. Na usunięciu byłam w instytucie nowoczesnej kosmetyki Esthe w Lublinie. Tam miałam wykonane zabiegi w odpowiednich warunkach, wykonane przez kompetentną osobę, które były całkowicie skuteczne. Cenowo wyszło opłacalnie, po tatuażu-plamie nie ma nawet śladu. Jestem zadowolona z jakości ich usług.
Odpowiedz
Czasem tak bywa, że mamy tatuaż, którego chcemy się pozbyć. Jeśli przykrycie go innym tatuażem nie wchodzi w grę to wtedy sprawdza się laser. W Warszawie ja z kolei mogę wam doradzić Art Force na Krochmalnej. Tu znajdziecie więcej informacji o usuwaniu tatuażu https://artforce.pl/laser/ może wam się to przyda.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama