Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak oszczędzać pieniądze?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Bardzo dobrym sposobem na oszczędzanie jest też instalacja solarów. Będziecie mieć mniejsze rachunki. Ja korzystałam z usług firmy SPR. Mają chyba z 26 lat doświadczenia i bardzo dobre ceny dla tego nie boję się że coś potem siądzie...
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
06.01.2021, 19:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2021, 19:04 przez dariaa.)
Też właśnie wzięłam się w garść i doszłam do wniosku, że zacznę oszczędzać... Tylko jak tak sobie myślę, to w sumie nie wiem... - gdzie odkładać pieniądze ? Może wy macie jakieś fajne pomysły? Jaki wasz sposób jest na oszczędzanie? Zdradzicie mi tą drobnostkę  .
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Jeżeli o mnie chodzi to warto przede wszystkim dbać o finanse w firmie i odpowiednią płynność, aby móc efektywnie pracować i cieszyć się rozwojem oraz korzyściami majątkowymi. Dlatego też polecam zwrócić uwagę na możliwości jakie daje faktoring jeżeli macie problemy z klientami którzy nie chcą uregulować płatności. Dokładnie temat został poruszony na https://faktoria.pl/porada/rodzaje-faktoringu gdzie także dowiecie się jakie rodzaje faktoringu istnieją i która z opcji będzie dla Was najlepsza.
Liczba postów: 275
Reputacja:
0
Czasami pewne inwestycje wymagają od nas pożyczenia pieniędzy od banku. Przed wzięciem kredytu warto podszkolić się w zakresie kredytowym i dowiedzieć się np. co to jest RRSO. Na stronie https://www.credy.pl/rrso-co-to-jest/ możecie się dowiedzieć więcej informacji w tym temacie. Dzięki tej wiedzy łatwiej będzie wam porównać kredytu i wybrać te, które są dla was najkorzystniejsze. RRSO to w uproszczeniu roczny koszt pożyczki. Jest to średnia roczna stopa procentowa uwzględnionych odsetek i opłat.
Liczba postów: 1,416
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
No cóż, ja nie umiem oszczędzać pieniędzy. Jak już nawet coś odłoże, powiedzmy na wakacje, to zawsze coś w między czasie wpadnie i pieniądze się rozchodzą. Jak faktycznie musze coś kupić biorę kredyt pozabankowy https://biliti.pl/oferta/kredyty-pozabankowe/ To dużo łatwiejszy sposób niż zbieranie do skarbonki.
Liczba postów: 489
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Jak oszczędzać, jak pożyczać? W sumie nie ma na to jednego dobrego sposobu, ale myślę, że jakoś sobie poradzicie. Dobrze będzie, jeśli tutaj http://ekspertfinansowywarszawa.biuroprasowe.pl/ sprawdzicie najnowsze doniesienia z kwestii rynku pośredników kredytowych z Warszawy. To wam może nieźle pomóc.
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Na oszczędzanie pieniędzy jest tyle sposobów, że głowa mała. Ogólnie jak nie masz na to pomysłu to polecam przede wszystkim skorzystać z porad różnych doradców, które można znaleźć w internecie. Na pewno to Ci pomoże.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,107
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Warto pomyśleć jak oszczędzić pieniądze i mieć plan regularnego oszczędzania zabezpiecz przyszłość swoją i dzieci bo najbliższe lata nie będą lekkie a na państwową emeryturę nie licz. Zacznij oszczędzać tak aby zabezpieczyć przyszłość swoją i swoich dzieci bo rynek ma do zaoferowania trochę produktów które pozwolą to osiągnąć w bezpieczny sposób.
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Są różne sposoby na oszczędzanie, ale gdyby ktoś was spytał o to jak efektywnie oszczędzać, to co byście odpowiedzieli? Na co przeznaczacie oszczędności?
Liczba postów: 2,190
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Jestem zwolennikiem inwestowania i oszczędzania, bo dzięki temu można zapewnić sobie i swoim dzieciom godziwą przyszłość. Warto jest założyć indywidualne konto emerytalne, dzięki którym można być spokojnym o swoją starość, bo zawsze można liczyć na jakąś gotówkę z tego tytułu. Obecnie jest wiele korzystnych ofert takich kont, więc warto się im przyjrzeć.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości