Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jakie zdrowe słodycze polecacie?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 687
Liczba wątków: 482
Reputacja:
0
Cześć! Ostatnio dowiedziałam się, że słodycze wcale nie muszą mieć cukru! Jestem na diecie, więc ta wiadomość bardzo mnie ucieszyła. Szukam teraz czegoś ciekawego do spróbowania. Zainteresowały mnie słodziutkie cukierki i zdrowe lizaki bez cukru, jest w końcu tyle możliwości!
Jakie słodkości bez cukru próbowaliście?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
A może przypadnie ci do gustu lukrecja? Wywar z lukrecji zastąpił mi słodycze w okresie gdy byłam na diecie. Napar można stosować na przykład przy kaszlu, a to bardzo pomaga w tym okresie pandemii, której jesteśmy świadkami. Nie jestem fanką lukrecji jako takiej, cukierków lukrecjowych też niezbyt, ale za to bardzo zasmakowała mi herbatka. Ogólnie bardzo polecam dla każdego, kto dba o swoje zdrowie!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,154
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Najzdrowsze są te, robione samodzielnie  Tutaj https://slodkie-zdrowie.pl/pl/44-zamienniki-cukru poczytajcie sobie o zamiennikach cukru. Nie trzeba stosować wyłącznie białego cukru żeby coś posłodzić. Erytrol jest bardzo zdrowy, słodki ale zawiera dużo mniej cukru w składzie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: