Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet stacjonarny Kielce
Szukam sprawdzonego dostawcy internetu z dobrymi cenami.
Ale najważniejsza jest dla mnie niezawodność. Przychodzi wam na myśl jakaś sprawdzona firma?
Tak żeby to wszystko działało naprawdę jakościowe? Podpowiedźcie jakiegoś pewniaka.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

PanWybierak, przez nich to sprawdzajcie, w sensie - jakie usługi są dostępne pod daną lokalizacją.
Nie ma sensu sprawdzenie ręcznie. Oni ci tam pokażą wyłącznie oferty, które są dostępne dla waszej lokalizacji.
Czyli nie będzie zabawy w analizowanie czegoś, co nie jest dla was dostępne.
Odpowiedz
Ale te ceny i parametry są na pewno aktualne? Weryfikowałeś to?
Odpowiedz
Tak, weryfikowaliśmy. Tam masz zawsze na liście ofert podaną datę ostatniej aktualizacji. Zazwyczaj jest to dziś lub poprzedni dzień. Generalnie - można wierzyć w liczby, które są tam podawane, bo faktycznie dane są aktualne.
Odpowiedz
No ok, mam 3 podobne oferty - i pod względem transferu, i ceny.
Teraz na co zwracać uwagę, żeby z tych wybrać najlepszą?
Patrzenie na opinie na necie raczej nie ma sensu, bo widać tylko hejt na wszystkich.
Zatem - jak wybrać?
Odpowiedz
Zadzwoń do nich tzn. do porównywarki. Oni codziennie rozmawiają z ludźmi, którzy szukają takich ofert.
Gdzie dostaniesz więcej konkretów? No i fajne jest to, że faktycznie przez telefon dostajesz informacje, których nigdzie indziej nie znajdziesz. To mam akurat sprawdzone ;-)
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

W zasadzie w każdym mieście zetknąć się można z wieloma operatorami internetu. Sama jednak zauważyłam, że czasami zdecydowanie lepsi są ci lokalni dostawcy. Ja sama stawiam póki co na firmę IT4Polska (https://it4polska.pl/) i jak na razie nie mam jakichś poważniejszych zastrzeżeń.

Wstydniś
"I had the craziest dream last night. I was dancing the White Swan."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama