Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drzwi do biura
hejka, szukam dobrych drzwi do biura, żeby wyglądały w miarę stylowo i porządnie. Znalazłam szkło do biura kraków i zastanawiam się nad szklane drzwi przesuwane kraków. Nie wiem czy firma jest rzetelna i czy w ogóle opłacalne jest kupowanie tego typu drzwi, jak z utrzymaniem ich czystości?  Unsure
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Teraz raczej nie mamy z tym problemu, na pewno wiele osób przerzuciło się z pracy w biurze na pracę w domu. Home office to następstwo pandemii i wiele firm przekonało się, że można w ten sposób funkcjonować i na pewno praca biurowa po pandemii nie będzie już tak samo wyglądała. Byliście zmuszeni na przystosowanie domu pod home office? Poczytajcie sobie na stronie https://mikomaxsmartoffice.com/pl/jak-za...me-office/ porady w tym temacie.
Odpowiedz
Dużo jest w internecie ofert sklepów z fajnymi jakościowo drzwiami. Ja korzystałem z http://www.oknomal.pl/drzwi-zewnetrzne.php i jestem bardzo zadowolony, ale wiadomo, że zanim wybierzecie jakieś konkretne drzwi to lepiej przejrzec ofertę kilku albo kilkunastu sklepów, porównać i dopiero dokonać zakupu. Nie ma co zamawiać pierwszych z brzegu Big Grin
Odpowiedz
Zależy wam na czymś lepszym, czy szukacie może bardziej budżetowej opcji? Jeżeli chodzi o drzwi to jest całkiem spory wybórUśmiech Szukając drzwi trzeba i od razu pomyśleć o konkretnych dodatkach. Zobaczcie sobie tak zamki do drzwi chińskich jak właśnie takie będziecie mieli zamiar kupić.
Odpowiedz
To akurat racja - na rynku jest całkiem spory wybór, jeśli chodzi o drzwi.
Gdybym miała teraz kupić, to zdecydowałabym się pewnie na drzwi wewnętrzne przesuwne. To wygodna opcja.
Odpowiedz
(05.05.2021, 18:24)katsowa napisał(a): hejka, szukam dobrych drzwi do biura, żeby wyglądały w miarę stylowo i porządnie. Znalazłam szkło do biura kraków i zastanawiam się nad szklane drzwi przesuwane kraków. Nie wiem czy firma jest rzetelna i czy w ogóle opłacalne jest kupowanie tego typu drzwi, jak z utrzymaniem ich czystości?  Unsure

Ze szklanych drzwi do biura bym jednak zrezygnował. Po pierwsze jest problem z utrzymaniem ich w czystości, po drugie słabo wyciszają, więc w konferencyjnej sali raczej się nie sprawdzą. Ja zamawiałem drzwi na wymiar we Wrocławiu, mają specjalną ofertę dla biur.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama