Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Księgowość - program do fakturowania
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 665
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Witam!
Szukam skutecznego rozwiązania w zakresie programu do fakturowania na 2021 rok, bo jak na razie nic konkretnego nie wpadło mi w oko pod względem opinii i jednocześnie też zakresu ceny za wykupienie licencji. Dobrze jakby można byłoby go też przetestować przez jakiś czas za darmo. Doradzicie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
W takim razie warto szukając skutecznych rozwiązań w zakresie wsparcia dla księgowości to zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na na ofertę przygotowaną przez RafSoft 2021 https://www.rafsoft.net/ jak dla mnie zdecydowanie numer jeden jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego podejścia, rozbudowanej funkcjonalności m.in - Szybkie wystawianie faktur, Eksport do wielu formatów XLS, HTML, CSV, Plik JPK, Wystawianie faktur, rachunków, paragonów itd. i też całkiem niezłej ceny za licencję na cały rok.
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Słuszny wybór, ja korzystam z wersji Standard i jak dla mnie w zupełności wystarcza. Stabilny program, który spełnia swoje zadanie. Cena i obsługa techniczna także jak dla mnie naprawdę bez jakichkolwiek zastrzeżeń, dlatego jak najbardziej warto wziąć ich pod uwagę.
Reputacja:
0
Dzięki wielkie za wskazówki! Wezmę pod uwage na pewno i oby jeszcze temat nam się trochę tutaj rozwijał
Liczba postów: 641
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
W mojej opinii zdecydowanie warto tutaj wymienić program do księgowości od RafSoft 2021 https://www.rafsoft.net/ jest dostępny w pełnej wersji testowej żeby się co do nich przekonać przez cały miesiąc. Do tego poprawnie działające wsparcie techniczne i wygoda pracy na co dzień w księgowości bo jak się okazuje nie tylko są w stanie pomóc jak Plik JPK, Listy i Raporty, czy także Fakturowanie z magazynem
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
A skoro już o wystawianiu faktur mowa, to jakie elementy koniecznie musi posiadać faktura zakupu? Ile zajęło Wam nauczenie się wystawiania takich faktur? Z jakiego oprogramowania najlepiej do tego korzystać? Możecie jakieś polecić?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Odnośnie fakturowania jak najbardziej mogę się zgodzić z RafSoft 2021 i również uważam, że jeżeli chodzi o wybór optymalnego rozwiązania w zakresie prowadzenia księgowości. Myślę, że z taką pomocą wszystko pójdzie po Waszej myśli i biznes będzie mógł się optymalnie rozwijać bez zbędnych problemów.
Liczba postów: 304
Liczba wątków: 233
Reputacja:
0
Cześć korzystał ktoś może z usług księgowość wejherowo? Musze kogoś wynająć aby zajął się księgami rachunkowymi i się zastanawiam czy byłby to dobry wybór.
Reputacja:
0
W takim razie jeśli ma być to porządny i ceniony w wielu firmach program dla biura rachunkowego http://www.apeks-it.pl/oprogramowanie/dl...hunkowych/ to możecie postawić na kontakt z firmą Apeks-IT w przypadku których będziecie mogli liczyć na profesjonalizm, ogromne doświadczenie i terminowość przeprowadzonych realizacji oraz jego wprowadzenia w swoim biurze rachunkowym. Koniecznie dajcie znać jak to ostatecznie wyszło.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości